Ga naar inhoud

Fietslease van Univé voor werkgevers

Uw werknemers voortaan op een elektrische fiets naar het werk? U regelt het eenvoudig met Fietslease van Univé.

Maak een afspraak

Hoe werkt Fietslease van Univé?

Het leasen van een elektrische fiets werkt net zoals het leasen van een auto. In 5 stappen komen uw medewerkers binnenkort op een gloednieuwe elektrische fiets naar het werk.

De voordelen van Fietslease van Univé

Een elektrische fiets leasen is aantrekkelijk voor uw werknemers, maar natuurlijk ook voor u als werkgever.

  • Minder ziekteverzuim: uw werknemers bewegen meer en zijn vaker in de frisse buitenlucht. Ze staan niet meer in de file, wat zorgt voor minder stress. Het resultaat: gezondere werknemers die minder vaak ziek zijn.
  • Meer productiviteit: uw werknemers staan niet meer in de file, dus ze zijn op tijd op het werk. Bovendien hoeven ze ook niet eerder te vertrekken om eventuele files te vermijden. Het woon-werkverkeer wordt makkelijker en uw werknemers productiever.
  • Verzekerd van goed onderhoud: het leasebedrag is inclusief onderhoud, pechhulp, bandenplakservice en een elektrische fietsverzekering. Als er iets gebeurt kunnen uw werknemers weer snel verder fietsen.
  • Positief bedrijfsimago: een elektrische fiets leasen is een aantrekkelijke bonus. Voor uw huidige werknemers, maar ook voor sollicitanten. Dat zorgt voor een positief bedrijfsimago en een goede naam als werkgever.
  • Draagt bij aan MVO-beleid: meer medewerkers op de fiets betekent minder auto’s op de weg. Uw bedrijf zorgt daarmee direct voor een verlaging van de CO2-uitstoot en is dus een waardevolle aanvulling op uw MVO-beleid.
  • Minder werk voor HR: door de vaste bijtelling van 7% levert dit minder administratief werk op voor uw HR-afdeling.

Nu aanvragen

Veelgestelde vragen over Fietslease van Univé