Ga naar inhoud

Schadeverzekeringen

Uw werknemers kunnen collectieve voordelen ontvangen op de volgende verzekeringen:

 • Autoverzekering
  Een ruime verzekering met een verrassend lage premie en snelle schade-afhandeling. Bovendien volop keuzevrijheid (bv. drie all risk autoverzekeringen) en een no-claimkorting die kan oplopen tot 80%.
 • Motorverzekering
  Keuze uit drie pakketten en een fraaie premiekorting bij een VbV-goedgekeurd motoralarm. En wie zijn auto al verzekerd heeft bij Univé, kan de daarmee opgebouwde no-claimkorting meestal meenemen naar de motorverzekering.
 • Elke fiets, nieuw of tweedehands, voor een lage premie verzekerd
  Voor stadsfietsen, mountainbikes en ATB’s, maar ook voor racefietsen en elektrische fietsen (elobikes) biedt Univé een prima verzekering. Ook tegen diefstal, aanrijding en beschadiging zijn uw medewerkers goed verzekerd.
 • Aansprakelijkheidsverzekering
  Hiermee zijn uw werknemer, diens inwonende gezinsleden en logés verzekerd tegen schade die onopzettelijk is veroorzaakt aan derden. Met name in het geval van lichamelijk letsel kan de schadeclaim oplopen tot tienduizenden euro’s. Dan is het goed om verzekerd te zijn bij Univé.
 • Doorlopende reisverzekering
  Zomervakantie, wintersport, een weekendje weg. Als uw werknemer vaker per jaar op vakantie gaat, is de doorlopende reisverzekering gemakkelijk èn voordelig. Eén keer regelen en dan het hele jaar door verzekerd. 
 • De rechtsbijstandverzekering
  Soms komen mensen er samen gewoon niet uit, zoals een geschil met de meubelfabrikant of buren die overlast veroorzaken. Voor die gevallen biedt u uw werknemers de rechtsbijstandverzekering van Univé zonder wachttijd. 
 • Een caravanverzekering voor het hele jaar
  Gaat uw personeel met de caravan of vouwwagen op reis? De collectieve caravanverzekering van Univé zorgt voor een onbezorgde vakantie.  De caravan of vouwwagen is het hele jaar goed verzekerd tegen diefstal, brand en schade door een ongeluk of een aanrijding.

Extra korting

Met een pakket collectieve verzekeringen laat u uw werknemers niet alleen profiteren van prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Elke individuele werknemer kan bovendien meedelen in extra korting. En hoe meer soorten schadeverzekeringen van Univé zij afsluiten, hoe hoger de pakketkorting. Die kan oplopen tot 10%.

Maar er is meer...

U weet nu met welke verzekeringen u uw werknemers kunt laten profiteren. Dan kunt u nu alle voordelen op een rij bekijken.

Meer informatie