Ga naar inhoud

Aanvullende mogelijkheden

Inzittenden

Ook als er geen aansprakelijke partij is, zijn u en uw inzittenden goed verzekerd. Daarbij is gedekt:

  • schade aan spullen van de inzittenden
  • schade als gevolg van letsel dat de inzittenden hebben opgelopen.

Rechtsbijstand verkeer

Deskundige juridische hulp bij een conflict over uw bedrijfsauto:

  • over aansprakelijkheid bij aanrijding
  • over de aankoop of onderhoud.

Pechhulp

Voor bestelauto’s kunt u naast Pechhulp binnenland ook Pechhulp buitenland afsluiten. Voor vrachtwagens is er alleen Pechhulp binnenland. Wij bieden u hulp bij pech en betalen een bedrag voor vervangend vervoer, als reparatie van uw bestelauto of vrachtwagen niet direct mogelijk is.

  • Bij pech wordt uw auto ter plekke gerepareerd door de hulpdienst.
  • Als dit niet lukt, wordt uw auto gratis weggesleept naar de dichtstbijzijnde garage of (binnen Nederland) naar een adres of garage naar keuze.
  • Kan uw auto niet binnen 24 uur (in Nederland) of 48 uur (in het buitenland) gerepareerd worden? Dan ontvangt u van Univé € 100,- per dag voor een vervangende auto.

Eigenvervoerverzekering

Verzekert uw bedrijfsgoederen en gereedschappen tegen schade en diefstal uit uw voertuig. Niet alleen tijdens het vervoer, maar 24/7. Ook schade die per ongeluk is veroorzaakt door uzelf of door een ander is hiermee gedekt evenals bergings- en opruimingskosten en schade die ontstaat bij het laden en lossen.

Nieuwwaarderegeling

Standaard is de Vervangingswaarde verzekerd. U kunt deze naar wens uitbreiden met 1 jaar Nieuwwaarderegeling tot € 50.000,-. Uw auto is dan bijvoorbeeld op het moment van schade nog geen 12 maanden oud en er is niet meer dan 135.000 kilometer mee gereden. Is dit wel het geval dan geldt de Vervangingswaarderegeling.


Bereken uw premie