Asbest dak vervangen

Kosteloos uw asbestdak vervangen door een nieuw dak met zonnepanelen? Het kan met Duurzame Zekerheid, een unieke oplossing van Univé, Greenchoice en Rabobank.

Maak een afspraak

Zo werkt het

Zoals u weet zullen op den duur alle asbestdaken in Nederland vervangen moeten worden. Voor veel van onze agrarische en andere zakelijke leden is dit een kostbare investering. Univé helpt u daarbij, samen met onze partners. Met Duurzame Zekerheid is het mogelijk uw oude asbestdak te vervangen door een nieuw dak, vol met zonnepanelen. In de meeste gevallen kost dit u niets. Het werkt heel eenvoudig:


1. Quickscan locatie 
We beoordelen vrijblijvend de haalbaarheid, beschikbaarheid op het netwerk en verwachte energieopbrengst op uw locatie. In overleg met u dienen we de subsidieaanvraag in. 2. Voorbereiding 
Is de subsidie toegekend? Dan starten we na uw akkoord op ons voorstel met het voorbereiden van de werkzaamheden bij u op locatie. Voordat u akkoord geeft zit u nog nergens aan vast. Alles wordt in overleg met u ingepland.


3. Asbestdak vervangen 
Een gecertificeerd asbestsaneerder komt het oude asbestdak verwijderen. Uw nieuwe dak wordt direct geplaatst. 


4. Zonnepanelen plaatsen
De zonnepanelen worden op uw dak geplaatst. Alles wordt zorgvuldig en op een professionele manier aangesloten. Zo kunt u direct energie opwekken. 


5. Energie leveren 
U levert de energie direct aan Univé-leden bij u uit de buurt. Hier hoeft u niets voor te doen. Energieleverancier Greenchoice neemt alle zorgen uit handen.

6. Zonnige toekomst 
Na 20 jaar zijn de kosten van de zonnepanelen terugverdiend met zonne-energie. Vanaf dat moment profiteert u zelf van de opbrengst!

Gratis en vrijblijvende quickscan

Zo weet u precies wat u kunt verwachten en zit u nog nergens aan vast.

Nu aanvragen

In de praktijk

Het dak van de stal glinstert in de zon. In totaal zijn er vorig najaar op de daken van melkveebedrijf Berenbroek 2.300 zonnepanelen gemonteerd. Genoeg om bijna 300 huishoudens van elektriciteit te voorzien.

 

Kosteloos uw asbestdak vervangen 

In de meeste gevallen is het mogelijk om uw asbestdak kosteloos te vervangen. Dit hangt af van verschillende factoren op uw locatie. Zoals de verwachte energieopbrengst, de staat van het gebouw en de aanwezige netcapaciteit. We beoordelen dit gratis en vrijblijvend voor u, zodat u de juiste keuze kunt maken. Wilt u graag meer weten? Plan dan nu online uw belafspraak in, dan bellen we u wanneer het u uitkomt.

Belafspraak inplannen

Lees ons verhaal

Waarom energie produceren met Univé?

Asbest saneren en energie produceren zonder eigen investering vooraf.

Uw bedrijf wordt duurzamer en is klaar voor de toekomst.

Direct energie leveren aan Univé-leden in uw eigen regio.

Wilt u meer weten?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Met een gratis quickscan brengen we vrijblijvend de mogelijkheden op uw locatie in kaart. Heeft u eerst nog andere vragen? Dan kunt u eenvoudig online een belafspraak inplannen voor een moment dat u goed uitkomt. 

Quickscan aanvragen                                           Belafspraak inplannen

Veelgestelde vragen over Duurzame Zekerheid

Alle veelgestelde vragen