Ga naar inhoud

De preventiecheque bij de arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als ondernemer met een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Univé krijgt u elke drie jaar een preventiecheque toegestuurd. Die kunt u gebruiken voor een medische check-up (gezondheidstest) of voor professioneel zakelijk advies bij Stichting Ondernemersklankbord (OKB). Aan u de keuze.

Optie 1: gezondheidstest

Met deze preventieve medische controle krijgt u inzicht in uw fitheid en eventuele verbeterpunten. U kunt hiervoor zelf een afspraak maken met Maetis Ardyn: telefonisch via (030) 212 38 36 of door een e-mail te sturen naar keuringen@maetisardyn.nl. Univé betaalt voor u de rekening en de uitkomsten worden alleen aan u verstrekt. Naar het onderzoek hoeft u alleen uw preventiecheque en een identiteitsbewijs mee te nemen.

Optie 2: advies van het Ondernemersklankbord (OKB)

Als ondernemer komt u ongetwijfeld wel eens in een situatie waarbij u graag onafhankelijk advies zou willen hebben. Bijvoorbeeld als het gaat om personeel, uitbreiding, kredietverlening, fusie/overname of mogelijk een dreigend faillissement. In dat geval kunt u via het online inschrijfformulier terecht bij Stichting Ondernemersklankbord. Daar staan ruim 300 adviseurs voor u klaar: oud-ondernemers die hun kennis en jarenlange ervaring graag met u delen. Professioneel en oplossingsgericht.

Voor een klankbordtraject van een half jaar, ongeacht het aantal gesprekken, doneert u aan de Stichting slechts € 25,-; de overige € 75,- betaalt Univé voor u. Alle informatie die u met het OKB uitwisselt blijft vertrouwelijk en komt niet bij Univé terecht. Naar uw afspraak hoeft u alleen uw preventiecheque en een identiteitsbewijs mee te nemen.

Als u wilt, kunt u meer informatie lezen over preventie voor ondernemers.

Meer weten?

Maak voor persoonlijk advies direct een afspraak met uw adviseur of neem contact op met de Univé-winkel bij u in de buurt.