Ga naar inhoud

Voorkom dat je uitvalt met het Bedrijfs­Profiel van Ondernemen­Plus

Heb je al een goed beeld van je eigen ondernemerschap? Maar wil je ook graag inzicht in de verbeterpunten binnen je bedrijf? En in het effect van je persoonlijke ondernemerskwaliteiten op je bedrijfsvoering? 

Daarvoor is het BedrijfsProfiel ontwikkeld. Een praktische analysemethode om het verschil inzichtelijk te maken tussen waar je wilt staan met je bedrijf en waar je nu werkelijk staat.

Samen succesvol ondernemen

Met het Voorkomen & Beperken budget kun je onder meer gebruik maken van de diensten van OndernemenPlus. Kies bijvoorbeeld voor: 

  • het BedrijfsProfiel, een korte maar krachtige, beproefde analyse van de aandachts- en verbeterpunten in jouw bedrijf(svoering), of 

  • het OndernemersProfiel, voor wetenschappelijk inzicht in je persoonlijke ondernemerskwaliteiten en denkstijlen.  

Zo werken we samen aan succesvol ondernemen, haal je het beste uit jezelf én je bedrijf, en voorkomen we dat je uitvalt met langdurige klachten. 

Direct naar: 

Zonder stress bezig met jouw specialiteit 

Als ondernemer heb je te maken met allerlei taken die tegelijkertijd je aandacht vragen. Je kunt niet overal goed in zijn, maar alles heeft wel aandacht nodig. Er zijn genoeg onderdelen binnen je bedrijfsvoering die op orde zijn en waar rust heerst, maar ook altijd een aantal zaken waar dat niet het geval is. Juist deze vergen veel energie en aandacht, en zorgen voor onrust en stress.     

Jouw persoonlijke voorkeuren, sterkten en zwakten als ondernemer vertalen zich door in jouw bedrijfsvoering. Jij komt het beste tot je recht, als je doet waar jij goed in bent. Zorg dat de andere zaken zo zijn georganiseerd, dat je je tijd en energie kunt steken in jouw specialiteit. Dat is goed voor jou, je omgeving én je bedrijf. 

Maar welke taakgebieden passen werkelijk bij jouw ondernemerschap en welke niet? En welke houden jou nu het meest bezig?  

Wat kan ik verwacht­en van het Bedrijfs­Profiel? 

Het rapport van het BedrijfsProfiel en je coach maken al deze vragen inzichtelijk. Het BedrijfsProfiel is een kort en krachtige, beproefde analyse van de aandachts- en verbeterpunten binnen jouw bedrijfsvoering.  

Je start met een korte en krachtige vragenlijst gebaseerd op vele duizenden MKB-ondernemers. Op basis daarvan ontvang je een persoonlijk rapport. Een uitstekend vertrekpunt voor jouw gerichte plan van aanpak. 

Samen met een ervaren ondernemerscoach bespreek je de uitkomsten, jouw drijfveren en valkuilen, de sterke punten en de verbetermogelijkheden van jouw bedrijf. En ga je aan de slag met concrete actiepunten. Precies wat je nu nodig hebt? 

Schrijf je nu in

In het kort 

✔️ Beantwoord de meerkeuzevragen in ca. 15 minuten. 

✔️ Je ontvangt op basis daarvan een onderbouwd, persoonlijk rapport. 

✔️ Een ervaren ondernemerscoach bespreekt de uitkomsten bij jou op locatie. 

✔️ Ontdek een voorbeeldrapport en de ervaringen van ondernemers die je voor gingen. 

️✔️ Deze service hoort bij jouw AOV en is volledig anoniem, kosteloos en vrijblijvend.  

Univé krijgt geen inzage in je rapport, de analyses, de toelichtingen en de coaching door OndernemenPlus. 

Bedrijfs­Profiel: het rapport 

Voor de start van de vragenlijst geef je aan welke taakgebieden jou op dit moment het meest bezighouden. En welke aandachtsgebieden je graag wilt aanpakken. Ook geef je per gebied aan hoe belangrijk je ieder type taak vindt. 

Na het invullen van de digitale vragenlijst ontvang je een uitgebreid, persoonlijk rapport. Daarin vind je onder meer een grafische weergave van de resultaten van de taakgebieden, in combinatie met de zogeheten ‘voorkeursdenkstijlen’ van het ondernemerschap.  

Hoe verhoudt dit zich tot de uitkomsten van je BedrijfsProfiel, jouw persoonlijke ondernemerskwaliteiten en wat doe je ermee? Dat bespreek je met de coach. 

Benieuwd hoe zo'n rapport eruitziet? Om je een beeld te geven van wat jou te wachten staat, kun je hier een voorbeeldrapport bekijken

Coaching door een ervaren ondernemer   

In een persoonlijk gesprek met een ervaren ondernemerscoach ga je dieper in op de uitkomsten, leg je verbanden met je dagelijkse praktijk en worden jouw vragen beantwoord. Deze coach is zelf ondernemer, spreekt dus de taal, en heeft de pieken en dalen van het ondernemerschap zelf doorleefd.  

Samen maak je een vertaling van het rapport naar jouw dagelijkse praktijk en onderzoek je de effecten op jezelf, je omgeving, je bedrijfsvoering en het bedrijfsresultaat. Je hebt hiermee een basis voor het maken van een plan voor verandering en verbetering. Altijd gericht op de ontwikkeling van jouw kwaliteiten. Want daar zit de passie en de persoonlijke meerwaarde voor jouw bedrijf. 

Lees de ervaringen van vele duizenden ondernemers die jou voorgingen  

Er zijn inmiddels meer dan 700.000 Bedrijfs- en OndernemersProfielen gemaakt. Profiteer ook van deze inzichten in de ondernemerskwaliteiten van zelfstandigen met én zonder personeel, in allerlei branches.  

Benieuwd wat de ondernemers die jou voorgingen vonden? Lees de ervaringen van 10 van deze ondernemers. 

Start het BedrijfsProfiel

Ontdek alle preventiediensten