Werken bij Univé

​Over Univé

Univé is een landelijke coöperatieve verzekeraar. Wij werken zonder winstoogmerk en onze klanten zijn ook onze leden. Die leden staan voor ons dan ook centraal.

Als totaalverzekeraar biedt Univé naast brand-, schade- en zorgverzekeringen ook levensverzekeringen en hypotheken aan, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij willen de meest gewilde totaalaanbieder in Nederland zijn. Uit diverse klantenonderzoeken komen wij als beste of meest klantvriendelijke verzekeraar naar voren. Univé is vanaf 2012 niet langer onderdeel van UVIT.

Onze centrale organisatie is gevestigd in Assen. Verder heeft Univé een landelijk netwerk van ruim 20 regionale Univé’s met in totaal 150 vestigingen. Daar kunnen klanten terecht voor persoonlijk verzekeringsadvies.

Dit bieden we

Werken bij de centrale organisatie of een regionale Univé

Centrale organisatie

Als Univé-medewerker krijg je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen enAnita Hazenhoek
opleidingen te volgen. Je hebt ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. Daarnaast zijn begrippen als ‘persoonlijk’, ‘dichtbij’, ‘begrijpelijk’ en ‘no nonsense’ belangrijke waarden voor je.

Univé kent regelingen om je werk en privéleven in balans te houden. Zo kun je gebruikmaken van flexibele werktijden en zijn we volop bezig het Nieuwe Werken – tijd- en plaatsonafhankelijk werken – in te voeren. Daarnaast hebben we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen je functie en richting een volgende stap in je loopbaan. De Univé cultuur is sociaal en informeel.  Kortom, we hebben heel wat te bieden.

Regionale Univé’s

Univé kent ongeveer 20 regionale Univé’s met circa 150 regionale verkoopkantoren verspreid over het hele land. Deze regionale Univé’s zijn zelfstandig brandverzekeraar en intermediair voor Univé-producten en aanverwante financiële diensten. Zij vormen hét gezicht in de regio. Bij de regionale Univé’s is met name vraag naar commercieel en verzekeringstechnisch talent.

Arbeidsvoorwaarden

Onze functies zijn ingedeeld in salarisschalen. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarbij ontvang je 8% vakantiegeld en een 13e maand. Verder kun je rekenen op een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket waaronder kortingen op verzekeringen, een collectieve ziektekostenverzekering en een goede pensioenregeling.

Reageren

Heb je belangstelling voor het werken bij Univé? Bekijk het vacatureoverzicht voor meer informatie.

Contact

Vind een kantoor

Kom langs

Zoek naar een Univé-kantoor bij u in de buurt. Vul hieronder een plaatsnaam of postcode in.

Klantenservice

ma-vr 08.30 - 21.00
za 08.30 - 17.00