Ga naar inhoud

24-05-2022Sport

Zomerevenementen 2022

Univé is supporter van sport. Want samen bewegen is niet alleen leuk, maar ook nog eens gezond. Ook in de zomer van 2022 supporten we een aantal sportevenementen. Wat staat er allemaal op de agenda? 

Special Olympics Nationale Spelen

Van 10 t/m 12 juni vinden de Special Olympics Nationale Spelen plaats. De Special Olympics is hét evenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit jaar wordt het evenement gehouden in Twente.

Finale NK Knikkeren

Knikkeren, wie kent het niet? Maar ondanks het beeld dat je misschien van knikkeren hebt, is ook knikkeren een serieuze tak van sport. Dit jaar wordt het evenement op 2 juli gehouden in Rhenen. Wie wordt de knikkerkampioen?

Zuidas Run

Hardlopen, 5 of of 10 kilometer, over de Zuidas van Amsterdam. Welke afstand loop jij? De Zuidas Run is dit jaar op 1 juli in - je raadt het al - Amsterdam.

Amsterdam City Swim

Meer gesport in Amsterdam: dit jaar zwemmen deelnemers voor de 10e keer door de grachten van Amsterdam. Allemaal voor het goede doel: de strijd tegen ALS.

YUMANRACE

Op 28 augustus 2022 gaat de allereerste editie van de spectaculaire YU MAN RACE van start! Wat is de YUMANRACE? Denk aan de StrongManRun. Maar dan voor mannen én vrouwen. Samen, niet gescheiden!

4 mijl van Assen

De naam zegt het al... 4 mijl hardlopen in Assen. Kun jij het aan? Doe mee op 11 september!

Finale NK Stoepranden

Ook dit klassieke spel wordt nog steeds fanatiek gespeeld. Op 18 september staan deelnemers vanuit het hele land tegenover elkaar om duidelijk te maken wie de beste balbeheersing heeft. Doe je mee?

Deel dit bericht