Ga naar inhoud

25 mei 2020

Saamhorigheid en gezondheid bevorderen

Op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni 2020 is het zover. Running Apart Together, de gezelligste virtual solo run van Nederland. Hopelijk zullen zoveel mogelijk deelnemers meedoen die in beweging willen komen én het Longfonds willen ondersteunen, in strijd tegen het coronavirus. 

Ga van start op het tijdstip dat jou uitkomt, stel je horloge of app in op de afstand waar jij je op hebt ingeschreven. Ready, set, go! Beeld je in hoe je door drukke menigte loopt en vol trots de eindstreep behaald.

De afstanden

RUN
5km, 10 km, of halve marathon – van beginner tot professional, iedereen kan mee doen. Wil je wel mee doen, maar twijfel je of je 5km kan hardlopen? Download dan een hardloopschema op onze website. Hiermee kan je instappen en toch nog op een goede wijze voorbereiden. Je tijd maakt niet uit, deelnemen is het belangrijkst. Inschrijfkosten zijn € 17,50 voor elke afstand, dit is inclusief hardloopschema.

Ben je 12 jaar of jonger en wil je meedoen aan de kidsrun?
Kies dan voor de 1 of 2 km en ontvang een echte medaille.
Inschrijfkosten zijn € 5,00

WALK
5km, 10 km, of halve marathon – ben je niet zo van het hardlopen? Dan is dit een betere optie voor jou. Wandel lekker mee. Muziek in je oren, of genietend van de vogels die fluiten. Inschrijfkosten zijn € 10,- voor elke afstand.

Running Apart Together is opgericht om sporters op afstand met elkaar te verbinden. Deze run wordt individueel uitgevoerd maar heeft het doel saamhorigheid en gezondheid onder de deelnemers te bevorderen. 

Naast Nederlandse deelnemers hebben ook mensen uit o.a. Amerika, Duitsland en professionele hardlopers uit Kenia zich al aangemeld om deel te nemen.

Kijk voor meer informatie en/of meld je aan via: https://runningaparttogether.com/

Het evenement wordt georganiseerd door Volare Sports

Deel dit bericht