Ga naar inhoud

25 mei 2020

Op coulance door onzekere tijden heen

Nu er minder verkeer onderweg lopen de aantallen autoschade’s evenredig terug en wordt het ook voor schadeherstelbedrijven lastig om iedereen aan het werk te houden.

Wouter Tijhuis, van ASN Autoschade Lammertink Rijssen, vertelt dat het autoschadebedrijf een omzetverlies van 20 procent heeft als gevolg van de coronacrisis. ,,Na de eerste twee maanden van dit jaar leek het erop dat we een topjaar zouden draaien. Totdat de crisis begon en veel auto’s van de weg verdwenen. De boel stortte gelijk in. Het is daarom fijn dat Univé ervoor zorgt dat we ons over de omzet minder zorgen hoeven te maken."  Omdat er géén korting hoeft te worden verleend op het herstellen van auto’s die bij Univé verzekerd zijn. Goed om te zien hoe Univé haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Hulde!

Meer informatie over het schadebedrijf: www.lammertinkrijssen.nl

"Wij willen graag extra zekerheid bieden aan onze zakelijke klanten. Zeker in deze moeilijke tijd," aldus Henk de Zwaan, propositiemanager bij Univé. Zodra de coronacrisis zijn intrede in Nederland deed, kwam Univé in actie met maatregelen om ondernemers verder te helpen. "Toen vanuit de overheid duidelijk werd dat de crisis langere tijd zal duren, wisten we dat we er extra voor onze klanten moeten zijn." Dus kwamen er vanuit de verzekeraar versoepeling en coulanceregelingen voor ondernemers die geraakt worden door de crisis. Samen staan we sterk, samen kunnen we dit aan.

Deel dit bericht