Ga naar inhoud

6 december 2022

30% korting op Naïf Natural Skincare

Ga goed beschermd de zomer in met de natuurlijke verzorgingsproducten van Naïf Natural Skincare. Ook fijn: je bestelt de producten nu extra voordelig.

Behandel jouw huid en die van je gezin met liefde, met de natuurlijke verzorgingsproducten van Naïf Natural Skincare. Hun producten bevatten alles wat je huid echt nodig heeft: alles is dermatologisch getest en vrij van microplastics, minerale oliën of siliconen. En ze hebben een mooi assortiment om uit te kiezen. Van een heerlijke bodylotion tot milde wasgel en van de mooiste giftsets, tot zonnebrandcrème voor het hele gezin. Zo kunnen jullie zorgeloos van het lekkere weer genieten.

De oprichters: twee jonge vaders

Toen Jochem en Sjoerd in 2013 allebei voor het eerst vader werden, kwamen zij erachter dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Dus werd Naïf geboren. Van babyverzorging met alleen ingrediënten die goed zijn voor je huid, maar ook voor de planeet. Niks meer, niks minder. Al snel grepen ook volwassenen naar de verzorgingsproducten van Naïf. Inmiddels is er een natuurlijk assortiment voor jong en oud.

30% korting op Naïf Skincare

Bestel nu uw Naïf Skincare met 30% korting via Voordeel van Samen!

Bestellen met korting

Deel dit bericht