Ga naar inhoud

16 november 2020

Kom eens langs in de tijdelijke winkel op het Zaailand!

Dichtbij zijn, dat is één van de kernwaarden van Univé. Al geruime tijd is Univé met een winkel in Leeuwarden gevestigd. Toch voelde deze vestiging niet altijd even dichtbij. Daarom heeft Univé midden in het centrum van Leeuwarden een nieuwe, tijdelijke, locatie gevonden. Boven de parkeergarage Zaailand kan iedereen vanaf 12 november 2020 terecht voor een verhelderend gesprek over zekerheid op zorggebied. Met een gratis en persoonlijk advies draagt Univé zo op een veilige manier bij aan het welzijn van de Leeuwarders. 

Het beste zorgadvies: persoonlijk en dichtbij
Ook al zijn eenvoudige verzekeringszaken gemakkelijk online regelen, voor sommige dingen is het erg prettig om een persoonlijk gesprek te voeren. Al helemaal in deze tijd, waarin we allemaal een beetje naar elkaar om moeten kijken en persoonlijke aandacht extra belangrijk is. Daarom staan de adviseurs van Univé dit najaar klaar in de tijdelijke winkel in Leeuwarden om vragen te beantwoorden over zekerheid. Nu de nieuwe zorgpremies weer bekend worden, geven zij graag een gedegen advies over de best passende zorgverzekering.

Een veilige omgeving
Daar waar andere winkels sluiten, blijft Univé open om bij te dragen aan het welzijn van haar klanten. Uiteraard vragen de huidige omstandigheden om een veilige omgeving. Daarom houdt ook de Univé-winkel in Leeuwarden zich aan alle RIVM-maatregelen om mensen veilig te kunnen adviseren. Iedereen kan rustig een bezoek brengen aan de winkel of eerst een afspraak maken. Een (beeld)belafspraak behoort ook tot de mogelijkheden.

Openingstijden
Univé-winkel Leeuwarden
Ruiterskwartier 8

Dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur
Donderdagavond van 18.00 - 20.30 uur
Zaterdag 09.30 - 17.30 uur

Deel dit bericht