Ga naar inhoud

30-05-2022

Met 30% korting naar de Tuinen van Appeltern

Bezoek de Tuinen van Appeltern nu met een mooie korting en laat je verwonderen door de ruim 200 voorbeeldtuinen en prachtige planten.

In het Land van Maas en Waal liggen De Tuinen van Appeltern, die je nu met 30% korting bezoekt. Dwaal door het park en laat je inspireren door al het moois. Een gezellig dagje uit, dat tegelijkertijd een hele berg inspiratie geeft voor je eigen tuin, balkon of terras. En wist je dat alle tuinen genummerd zijn? Door middel van QR-codes gekoppeld aan pagina’s op de website vind je informatie, materialen en leveranciers.

Genoeg te doen

Appeltern is de perfecte plek voor een leuk dagje weg met het hele gezin. Het park is toegankelijk voor iedereen en kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang. Ontdek De Oude Tuin waar alles is begonnen, talloze gezellige paviljoentjes, sfeervolle tuinen en kleurrijke plantensoorten in het park en koop de mooiste planten van het seizoen op de plantenmarkt. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: zij kunnen hun energie kwijt door te klimmen en klauteren op ontdekkingseiland Kabouter Kas. Je kunt ook genieten van een high tea, een picknickmand of take-away lunch met lekkernijen.

De beleving begint op de website van Appeltern, waar je gehele sfeerimpressies, tuinadvies en een plantenencyclopedie kunt vinden met meer dan 500 soorten. Tot snel?

Met korting naar Appeltern

Enthousiast geworden? Boek een uitje naar Appeltern met 30% korting via Voordeel van Samen!

Met korting naar Appeltern

Deel dit bericht