Ga naar inhoud

14 maart 2023

Voordeelactie: ANBO Belastinghulp

ANBO helpt met het invullen van de inkomstenbelastingaangifte. Nu speciaal voor Univé leden een mooie actie.

De jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting komt er weer aan. Zie je daar ieder jaar weer tegenop? Dan ben je niet alleen; heel veel mensen ervaren hetzelfde. Al is het alleen maar dat je het bijvoorbeeld lastig vindt om met de computer uw aangifte te doen.

ANBO helpt je thuis met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. Ook checkt ANBO mogelijke huur- en zorgtoeslag. Zo weet je zeker dat alles goed wordt ingevuld. Heb je hulp nodig bij het (digitaal) invullen en indienen van uw belastingaangifte? Of bij het aanvragen van huur- en/of zorgtoeslag? Er komt een deskundige vrijwilliger bij je thuis om te helpen.

Hulp van een betrouwbare belastinginvulhulp

Betrouwbare belastinginvulhulpen helpen met het doen van je digitale aangifte inkomstenbelasting. De belastinginvulhulpen zijn opgeleide en gecertificeerde vrijwilligers. Zij controleren of je aftrekposten over het hoofd heeft gezien en kijken of je recht hebt op zorgtoeslag of huurtoeslag. En om je helemaal te ontzorgen, gaan zij na of het bedrag van je maandtermijn van de toeslagen klopt. Is het verstandig om uitstel aan te vragen? Ook dat verzorgt de belastinginvulhulp voor je. Na het invullen en controleren van de aangifte, dien je de digitale aangifte samen in.

Speciaal voor Univé leden

Wij verwelkomen je graag als lid van ANBO! Je betaalt het eerste jaar een samenwerkingstarief van €24,99 (normaal € 48,-). Daarna betaal je €4,- per maand.

Ik wil lid worden

Of bel 0348 46 66 66 om lid te worden. Vermeld bij je aanmelding wel dat je Univé klant bent.

Deel dit bericht