Maak een afspraak voor totaaladvies

Al uw verzekeringen onder één dak?

Maak een afspraak voor een totaaladvies.

Regel uw zaken goed met totaaladvies

Heeft u één of meer verzekeringen bij Univé? Of is uw polismap een chaos? In beide gevallen is het goed om te weten dat Univé totaaldienstverlener is. En dat u recht heeft op een aantrekkelijke pakketkorting, als u meerdere soorten schadeverzekeringen van Univé afsluit. Die kan oplopen tot 10%. Bij Univé kunt u ook prima terecht voor uw hypotheek. Kortom: het is misschien wel tijd voor een persoonlijk totaaladvies. Want alles onder één dak - dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook overzichtelijk.

Meer weten over totaaladvies?

Uw Univé-adviseur bij u in de buurt helpt u graag met de juiste keuzes. Vul hieronder uw gegevens in en hij neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Graag maakt hij het u gemakkelijk met een totaaladvies.

​​
Ja, ik maak graag een afspraak met Univé
Een eventuele toevoeging bij het huisnummer kunt u aangeven als: a, b, II, III of hs. Ook combinaties als a-2 en b/c zijn mogelijk.
Via dit nummer kunnen wij u bereiken om u ook persoonlijk van dienst te kunnen zijn. Bijvoorbeeld met services zoals advies over verzekeringen.
Vul het juiste e-mailadres in waarop u regelmatig uw mail leest.

PS: Als u wilt, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

De voordelen

  • Alles onder één dak
  • Eerlijk advies
  • Altijd op maat
  • Tot 10% pakketkorting
  • Een adviseur bij u in de buurtTotaaladvies