Over Univé Stad en Land

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Omdat Univé een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk is, zijn haar klanten tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé. Lees verder

Maatschappelijk betrokken

Als organisatie staat Univé Stad en Land midden in de maatschappij. Het liefst zijn we er voor iedereen. Daarom maakt Univé Stad en Land jaarlijks een deel van de winst vrij voor de Stichting Voor Elkaar. 
Unifonds & Stichting voor Elkaar samen één
Door een fusie zijn twee goededoelenfondsen van Univé samengegaan: het Unifonds en Stichting voor Elkaar. De ledenraad heeft gekozen om verder te gaan onder de Stichting voor Elkaar.

Samen voor Elkaar

Stichting voor Elkaar zet zich al jaren in voor goede doelen in de buurt. Ruim 200 kleinschalige initiatieven hielpen we inmiddels. Een mooie oogst, geselecteerd door afgevaardigden van de ledenraad. Stichting voor Elkaar steunt lokale goede doelen die een breed publiek aanspreken. Zo profiteren er veel mensen van onze steun.
Dit zijn bij voorkeur projecten waarbij mensen elkaar ontmoeten, waar er ruimte is voor persoonlijk contact, dichtbij huis. Daarmee maken we samen uw leefomgeving nog leuker.

Donatie aanvragen

Kent u een vereniging, stichting of maatschappelijk initiatief die financiële hulp goed kan gebruiken? Dan heeft u de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen. Kijk voor meer informatie op www.stichtingvoorelkaar.nl.