Over Univé Stad en Land

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Omdat Univé een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk is, zijn haar klanten tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé. Lees verder

Altijd bij u in de buurt

Univé Stad en Land maakt deel uit van de landelijke Univé-organisatie. Met 12 winkels verspreid over het zuid-oostelijk deel van de provincie Groningen, de Hondsrug in Drenthe, regio Hoogeveen,  het westelijk deel van Overijssel, de Noord-Veluwe, de Stedendriehoek, en het knooppunt Arnhem-Nijmegen is er altijd een Univé-winkel bij u in de buurt. U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringen en financieel advies, zowel zakelijk als particulier. Wij bieden u een totaalpakket aan verzekeringsproducten en hypotheken.

Samen voor Elkaar

Met Stichting voor Elkaar geven wij invulling aan Samen, Dichtbij en Doen. Met de stichting steunen wij lokale goede doelen en projecten die een groot publiek aanspreken in ons werkgebied. Dit zijn bij voorkeur projecten en goede doelen waarbij mensen elkaar ontmoeten, waar ruimte is voor persoonlijk contact, dichtbij huis. Daarmee maken we samen de leefomgeving van onze leden nog leuker. Per kalenderjaar wordt er in afstemming met de Ledenraad een bedrag beschikbaar gesteld om te doneren. Per gehonoreerde aanvraag wordt maximaal € 1.000 gedoneerd. Wij noemen deze donaties de Goed voor Elkaar-prijs

Donatie aanvragen

Kent u een vereniging, stichting of maatschappelijk initiatief die financiële hulp goed kan gebruiken? Dan heeft u de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen. Kijk voor meer informatie op www.stichtingvoorelkaar.nl.

Ledenraad

De Ledenraad is het hoogste orgaan binnen Univé Stad en Land en heeft een aantal formele taken. Ook vervult de raad een belangrijke rol als klankbord voor. De Ledenraad vormt een goede afspiegeling van ons ledenbestand. De leden zijn goed op de hoogte van Univé en Univé Stad en Land in het bijzonder. Uw belangen als lid van onze coöperatie worden dus prima behartigd.

Zakelijke gegevens van Univé Stad en Land