Gedeeltelijk gebonden bemiddeling

Schadeverzekeringsproducten

Als Univé Stad en Land bieden wij vrijwel uitsluitend schadeverzekeringsproducten aan die onder het Univé-label worden aangeboden. Voor nieuwe particuliere klanten betekent dit dat wij u niet kunnen helpen als Univé het product niet in haar assortiment heeft. Voor zakelijke klanten kunnen wij wel adviseren en bemiddelen in producten van een andere aanbieder. Daarbij maakt Univé Stad en Land op basis van een selectieve analyse van een beperkt aantal aanbieders een voorselectie in de financiële producten waarvoor Univé Stad en Land bemiddelt.

Overige producten

Voor een aantal producten, zoals hypotheken, inkomensverzekeringen en vermogensproducten, zijn wij ongebonden en vrij in de keuze van een aanbieder. Wel maakt Univé Stad en Land op basis van een selectieve analyse van een beperkt aantal aanbieders een voorselectie in de financiële producten waarvoor Univé Stad en Land bemiddelt. Wij informeren u hier graag over.

Eigendomsverhoudingen

Univé Stad en Land B.V. en Univé Stad en Land Brandverzekeraar N.V. zijn 100% eigendom van de Coöperatie Univé Stad en Land U.A. Geen enkele aanbieder heeft een deelneming in Univé Stad en Land B.V. Ook heeft Univé Stad en Land B.V. geen deelneming in een andere financiële onderneming.