Actueel nieuws van Univé

Univé en Hello 24/7 gaan 45-plussers helpen bij zorg thuiswonende ouders.

Univé en Hello 24/7 gaan 45-plussers helpen bij zorg thuiswonende ouders

Univé en Hello 24/7 gaan 45-plussers helpen met het zorg dragen voor hun thuiswonende ouders. De samenwerking richt zich allereerst op families in Noord-Brabant. Met meer ouderen die langer zelfstandig blijven wonen, nemen hun kinderen steeds vaker zorgtaken op zich om hun zelfstandig wonende vader en/of moeder thuis te ondersteunen. Iets dat in de dagelijkse praktijk door onder andere werk, kinderen en afstand voor velen een uitdaging is.

Sunny vibes, Tess Wester en meer!

Zon, zomer… we zijn er zo aan toe. Laten we het begin van deze zomer daarom extra uitbundig vieren met lekker eten en drinken in een klein of misschien zelfs wel groter gezelschap. Dit en meer leest u in deze editie van het online magazine SAMEN.

Univé opent nieuwe winkel in centrum Eindhoven
Univé opent nieuwe winkel in centrum Eindhoven

Univé opent een nieuwe winkel in Eindhoven. Vanaf maandag 7 juni ontvangt de coöperatie klanten op locatie in de binnenstad, aan de Vrijstraat 8. Volgens Dorik Hansen, regiomanager Univé Eindhoven, is de winkel meer dan een ontmoetingsplek om verzekeringsadvies te krijgen: ‘Onze nieuwe winkel in het stadshart zal daarom ook het fysieke vertrekpunt zijn van allerlei activiteiten die daaraan bijdragen.’

Univé en de Nederlandse Schuldhulproute gaan samenwerken om mensen met geldzorgen zo vroeg mogelijk passende hulp te bieden om schulden te beperken of zelfs te voorkomen.
NSR en Univé binden samen strijd aan tegen schuldzorgen

Univé sluit aan bij de Nederlandse Schuldhulproute (NSR). Met de samenwerking wil de coöperatie leden met geldzorgen zo vroeg mogelijk passende hulp bieden om schulden te beperken of zelfs te voorkomen.

E-bikes zijn steeds populairder onder jongere fietsers
Groeiend aantal diefstallen treft jonge e-bikebezitters het hardst

E-bikes raken steeds meer in trek bij fietsendieven. Onderzoek van Univé laat zien hoe het aantal aangiften van diefstal van bij Univé verzekerde elektrische fietsen in 2020 maar liefst 81 procent hoger lag dan drie jaar eerder. Het aantal ‘gewone’ fietsen dat als vermist werd opgegeven in dezelfde periode met 46,9 procent daalde.

Beoordeeld met een 8,1
Klanten beoordelen de zorgverzekering met een 8,1

De mening van onze klanten wordt continu gevraagd. Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons. Daarvoor laten wij klanttevredenheidsonderzoek doen.

Oudere nieuwsberichten

April 2021
29 april 2021
Arjen Schouten nieuwe CFRO Univé

Arjen Schouten is per 1 juli a.s. door de Ledenraad, in de functie van Chief Financial & Risk Officer (CFRO), benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Coöperatie Univé U.A.

26 april 2021
Univé voorziet minstens 50 openluchtzwembaden van gratis zonnebrandcrème komende zomer

Univé zorgt komende zomer opnieuw voor gratis zonnebrandcrème in openluchtzwembaden. Tot dusver bracht de coöperatie al zonnebranddispensers aan bij twaalf lokale openluchtzwembaden.

22 april 2021
Coöperatie Univé bewijst meerwaarde in coronatijd

Coöperatie Univé heeft het jaar 2020 afgesloten met goede financiële resultaten. De nettowinst over 2020 bedraagt €37 miljoen en de premieopbrengsten van de coöperatie stegen naar €523 miljoen.

19 april 2021
Univé lanceert educatieve mobiele game Fruit Friends

‘Gevaarlijk leuk om te spelen.’ Met die belofte lanceert Univé vandaag de mobiele game Fruit Friends. De coöperatie heeft het spel, in samenwerking met game-uitgever Lion Castle, ontwikkeld om kinderen al op jonge leeftijd spelenderwijs bewust te maken van risico’s in en rondom huis.

12 april 2021
Volvo-bestuurders en Limburgers meest betrokken bij parkeerschades

Bestuurders van een Volvo lijken de meeste moeite te hebben met parkeren. Dat suggereren cijfers van Univé. 2,4 procent van de Volvo-rijders die een autoverzekering hebben bij de coöperatie maakte de afgelopen twee jaar schade bij het parkeren; het hoogste schadepercentage in vergelijking met andere grote automerken. Regionaal gemeten is de kans op parkeermalheur onder Limburgers het grootst.

1 april 2021
Leontien van Moorsel opent in Schoonhoven eerste Univé Clubhuis

Univé heeft een Univé Clubhuis geopend aan de Lopikerstraat in Schoonhoven. Op donderdag 1 april waren wethouder Lavinja Sleeuwenbroek en voormalig wielrenster Leontien van Moorsel aanwezig om de nieuwe winkel te openen. Met het nieuwe concept Univé Clubhuis wil Univé meer zijn voor haar leden dan enkel een winkel waar je verzekeringsadvies krijgt.