Ga naar inhoud

Reparatieofferte aanvragen

Heeft u uw auto bij Univé verzekerd? En heeft u voor uw auto alleen een WA-dekking (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is schade aan uw eigen auto die u zelf heeft veroorzaakt niet verzekerd. Heeft u uw auto WA+ (Beperkt casco) verzekerd? Dan is schade aan uw auto niet altijd gedekt.

Maar ook als u geen dekking heeft, laat Univé u niet in de kou staan. Ook dan kunt u profiteren van de service van de Univé-schadeherstellers bij u in de buurt. U vraagt eenvoudig via één aanvraag meerdere reparatieoffertes aan en binnen twee werkdagen heeft u die in huis. Daarna is een afspraak bij de hersteller van uw keuze snel gemaakt.

Uw auto in 7 stappen weer als nieuw
Zo profiteert u van de vertrouwde Univé-service:

stap 1 - Ongeval

stap 2 - Maak foto's

stap 3 - Voeg bij uw online offerteaanvraag foto's toe

stap 4 - Ontvang één of meer offertes

stap 5 - Maak een afspraak

stap 6 - Reparatie

stap 7 - Uw auto weer als nieuw.

Vervangend vervoer nodig?
Bij uw aanvraag kunt u zelfs aangeven of u vervangend vervoer nodig heeft. Of dat u liever gebruikmaakt van de haal- en brengservice of een leenfiets.

Binnen twee werkdagen krijgt u in één mailtje een aantal reparatieoffertes. Vervolgens bepaalt u zelf bij welk bedrijf u de reparatie eventueel laat uitvoeren. Zo krijgt u gegarandeerd de vertrouwde Univé-kwaliteit van schadeherstellers uit ons netwerk.

Snel geregeld
Heeft u een autoverzekering van Univé en heeft u belangstelling? Klik dan op de knop hieronder. Nadat u bent ingelogd in Mijn Univé kunt u uw reparatieoffertes aanvragen. Service van Univé.

Reparatieofferte aanvragen