Univé-winkels openen hun deuren weer

Univé-logo

De winkels van Univé Samen zijn weer open. Bij de heropening staat de veiligheid van klanten en medewerkers voorop.

De winkels van Univé Samen gaan vanaf 2 juni weer open. Een beperkt aantal winkels was - uitsluitend op afspraak - al eerder open. Bij de heropening staat de veiligheid van klanten en medewerkers voorop. Met een uitgebreid pakket aan maatregelen zorgt Univé Samen ervoor dat bezoekers de zekerheid hebben dat zij op een veilige en persoonlijke manier worden geholpen.

'Veiligheid bezoekers staat voorop’

De winkels in Ruinen, Oosterwolde, Beilen en Dwingeloo zijn vanaf 2 juni weer geopend. Jack Frieling, directeur bij Univé Samen is blij dat bezoekers voor een persoonlijk gesprek weer terecht kunnen in  de winkel. ‘Tijdens de winkelsluiting hebben we onze dienstverlening vanzelfsprekend voortgezet en konden onze klanten ons via diverse kanalen bereiken. Wij zagen daarbij een forse toename van telefonische en online adviezen.'

Speciale maatregelen

'Wij zijn blij dat onze klanten nu ook op een veilige manier weer terecht kunnen in onze winkels. Die spelen een centrale rol in de strategie van Univé, waardoor we op lokaal niveau dicht bij onze klanten staan. Bezoekers aan onze winkel kunnen verzekerd zijn van persoonlijke aandacht in een veilige omgeving.’ Daarvoor heeft Univé een aantal maatregelen getroffen. Speciale zones in de winkel worden aangeduid zodat 1,5 meter afstand houden gewaarborgd is. Buiten zijn er wachtzones voor als het echt druk wordt. Uiteraard worden de RIVM-richtlijnen gerespecteerd, zoals gepaste afstand houden, geen handen schudden en regelmatig de handen wassen. Klanten die klachten hebben worden verzocht om thuis te blijven.

Andere berichten

Ga naar overzicht