Actueel nieuws van Univé

Beoordeeld met een 8

Klanten beoordelen de zorgverzekering met een 8

De mening van onze klanten wordt continu gevraagd. Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons. Maar liefst 705 respondenten hebben de dienstverlening van de Univé zorgverzekering beoordeeld met gemiddeld rapportcijfers van 8.

Familie rondom auto
De R zit weer in de maand!

‘Herrrfst, storrrm, beslagen rrruiten en rrrrrinkeldekinkel!’ Met de R weer in de maand zet Univé haar nieuwe radiocampagne in het teken van onheilspellend herfstweer. Vanaf 7 oktober wijst de coöperatie in haar reclamespotjes op onaangename verrassingen die het najaar voor autobezitters in petto kan hebben. Maar benadrukt dat Univé er voor hen is. ‘Met de Univé autoverrrzekering!’

Afbeelding
Thomas Cook failliet: wat moet ik doen?

Vandaag werd bekend dat de internationale reisorganisatie Thomas Cook in financiële problemen verkeert. Onder dit concern valt ook reisorganisator Neckermann. Bent u op vakantie of gaat u binnenkort op vakantie met Thomas Cook of Neckermann? Ontdek hieronder welke stappen u dan het beste kunt ondernemen.

Univé Collectief heeft aantrekkelijke korting voor klanten
1 miljoen polissen via Univé Collectief

Univé heeft 1 miljoen schade- en brandpolissen in de collectieve portefeuille afgesloten. De familie Mateijsen uit Oosterhout heeft met het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering deze magische grens bereikt. De familie werd daarom in de Univé winkel in Breda getrakteerd op een bos bloemen en een dinerbon.

Blonde vrouw kijkt door VR-bril met Univé banner op de achtergrond waar 'Wat fijn dat u er bent' op staat
Bewuster omgaan met verkeersrisico’s dankzij Univé Helpt

Op vrijdag 20 september organiseert Univé de landelijke actiedag Univé Helpt. Met het initiatief wil de coöperatie het bewustzijn van mensen over verkeersrisico’s vergroten. Met speciale aandacht voor apparatuurgebruik in het verkeer, veilig gebruik van de e-bike en het belang van het up-to-date houden van verkeerskennis wil Univé zo op lokaal en regionaal niveau bijdragen aan meer verkeersveiligheid. In tientallen winkels en op verschillende andere locaties in het land verwacht de organisatie leergierige verkeersdeelnemers te verwelkomen.

Drukte bij de controle brandblussers in St. Oedenrode
Univé keurt 750 brandblussers voor klanten in Zuid Nederland

Het aantal branden stijgt, en de brandweer moet steeds vaker uitrukken. Univé wil dit tegengaan, en heeft daarom onlangs zo'n 750 brandblussers van haar verzekerden gratis gecontroleerd. Het gaat om klanten uit de omgeving van de winkels in Terneuzen, Wouw en Zeeland (NB). De controle van brandblussers is zo'n succes dat die wordt uitgebreid naar meer winkels. 

Oudere nieuwsberichten

Juli 2019
8 juli 2019
Univé: Pas tijdens vakantie op voor kosten bij ziekenhuizen

Eerste hulp tijdens een vakantie in het buitenland kan flink in de papieren lopen. In Nederland wordt bijvoorbeeld, via de basisverzekering, doorgaans zo’n 500 euro vergoed voor de behandeling van een gebroken enkel. In Turkije kan dit bij een privékliniek oplopen tot zo’n 3.000 euro en deze extra kosten zijn niet gedekt door de basisverzekering.

1 juli 2019
Klanten beoordelen de autoverzekering met een 8.2

De mening van onze klanten wordt continu gevraagd. Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons.

1 juli 2019
NK Knikkeren in Ouwehands Dierenpark groot succes

De 7-jarige Louise ten Hartog wordt Nederlands Kampioen Knikkeren in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Juni 2019
20 juni 2019
Ook in het buitenland medische hulp met Univé

Op vakantie in het buitenland en wakker worden met een enorme pijn in je buik. Hoe vertel je dat in een vreemde taal aan de arts of op de eerste hulp? Vooral als de arts geen Engels spreekt, is dit lastig. Univé heeft vanaf nu de gratis Vakantiehulp, direct contact met een Nederlandse arts en als u dat prettig vindt, zelfs een tolk die u tijdens het medisch consult ondersteunt.

17 juni 2019
Reactie op het besluit van de Eerste Kamer over asbest

De Eerste Kamer heeft 4 juni j.l. bepaald dat er (nog) geen verbod op asbestdaken komt. De Kamer verwierp het voorstel dat asbestdaken uiterlijk eind 2024 verboden moeten zijn.

14 juni 2019
Voor u, de nieuwe editie van SAMEN

Aan tafel met wielrenster Anna van der Breggen? Tips om uw kinderen tijdens een lange autorit te vermaken? Weten hoe u uw ogen optimaal kunt beschermen tegen de zon? Dit en meer leest u nu in de nieuwe editie van SAMEN.