Ga naar inhoud

Private lease Tesla

Ben je toe aan een nieuwe auto en wil je bijdragen aan een schonere wereld? Dan is het private leasen van een Tesla Model 3 of Tesla Model Y een goede keuze! Met deze elektrische auto’s ben je verzekerd van veiligheid, comfort en snelheid. Kies je voor Private Lease met Univé? Dan kun je ook gebruik maken van de subsidie voor elektrisch rijden. 

Tesla private lease prijs 

Een Tesla kun je niet alleen zakelijk rijden, maar ook in de private lease. Maar wat kost zo’n Tesla in de private lease? Bij Univé lease je een Tesla al vanaf € 700,- per maand. Afhankelijk van het model, de duur van het contract en de kilometers die je per jaar rijdt kan daar een bedrag bovenop komen. Gelukkig heb je de leaseprijs van je nieuwe Tesla snel berekend met onze handige tool. Kies het model, stel je Tesla samen en zie direct wat je betaalt. 

Bereken je prijs

Tesla Model 3 private lease 

Sinds het verschijnen van de Tesla Model 3 in 2019 is dit de meest populaire elektrische auto op de markt. Ook niet gek als we kijken naar de voordelige prijs, de uitzonderlijke optreksnelheid en snelle laadtijd van deze sedan. Zo kun je jouw Tesla Model 3, met een snellader, binnen een kwartier genoeg opladen om weer 275 km te rijden. De Tesla Model 3 private lease je in twee uitvoeringen:

De Tesla Model 3 Standard Range is de goedkoopste uitvoering van de Model 3. Met deze uitvoering rijd je zo’n 491 km met een volledig opgeladen accu. De topsnelheid van de Standard Range is 225 km/u en de optreksnelheid is 6,1 seconden van 0 - 100 km/u. Je rijdt al vanaf € 725,- per maand in de Tesla Model 3 Standard Range. Dit is op basis van een contractduur van 5 jaar en 10.000 km per jaar. 

Naast de Standard Range, kent Tesla Model 3 ook de Long Range. Hiermee kun je langere afstanden rijden en sneller op snelheid komen. Met de Long Range-uitvoering rijd je ongeveer 602 km als je accu volledig is opgeladen. De topsnelheid is 233 km/u en de optreksnelheid is 4,4 seconden van 0 - 100 km/u. De private leaseprijs van een Tesla Model 3 Long Range is vanaf € 825,- per maand, op basis van 5 jaar en 10.000 km. 

Bekijk het aanbod

Tesla Model Y private lease 

De Tesla Model Y is één van de grotere auto’s van Tesla. Deze middelgrote SUV heeft 5 zitplaatsen en veel laadruimte. De perfecte gezins- en vakantieauto dus. Daarnaast is de Tesla Model Y uitgeroepen tot de meest veilige auto in zijn klasse. Bij Univé private lease je de Tesla Model Y in twee verschillende uitvoeringen:

De Tesla Model Y Standard Range is perfect als dagelijkse auto te gebruiken. Je kunt er veel in kwijt en je kunt er een aardig stukje mee rijden voordat je de accu moet opladen. Met een volledig opgeladen accu rijdt de Standard Range zo’n 455 km. Hij trekt binnen 6,9 seconden op van 0 - 100 km/u en heeft een topsnelheid van 217 km/u. Bij Univé kun je de Tesla Model Y Standard Range private leasen vanaf € 700,- per maand, op basis van 5 jaar en 10.000 km. 

De Tesla Model Y Long Range kan lang rijden voordat hij weer opgeladen moet worden. Namelijk ongeveer 533 km met een volledig opgeladen accu. Door de lange afstanden die de Long Range-uitvoering kan afleggen, gepaard met de bagageruimte die hij heeft, is dit een perfecte vakantieauto. Hij bereikt een snelheid van 100 km/u binnen 5 seconden en heeft een topsnelheid van 217 km/u. Je private leaset de Tesla Model Y Long Range bij Univé al vanaf € 805,- per maand. Dit is op basis van 5 jaar en 10.000 km. 

Bekijk het aanbod

Private Lease met Univé 

Met Private Lease van Univé lease je voor een vast maandbedrag een duurzame elektrische auto. Je kiest zelf hoelang je de auto leaset en hoeveel kilometers je jaarlijks rijdt. Daarnaast is bij Private Lease met Univé altijd het volgende inbegrepen: 

  • Reparaties en onderhoud 

  • Verzekeringen en belastingen 

  • Pechhulp in heel Europa 

  • Opzegbaar bij onverwachte situaties 

  • Tussentijds van auto wisselen 

Kies voor Private Lease met Univé