Ga naar inhoud

Private lease Mercedes

Mercedes-Benz heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten op het gebied van duurzaam rijden. Ze hebben veel modellen op de markt gebracht die plug-in hybrides of volledig elektrisch zijn. Ben je toe aan een nieuwe auto en wil je ook groen rijden? Bekijk onze private lease modellen van Mercedes-Benz en kies je volgende auto. 

Private lease Mercedes prijs 

De maandelijkse prijs van je nieuwe Mercedes hangt af van de klasse en het model. Ook hangt het af van de contractduur en de kilometers die je per jaar rijdt. Je private leaset bijvoorbeeld een Mercedes A-klasse vanaf € 625,- per maand, op basis van 5 jaar. De Mercedes B-klasse start vanaf € 700,- per maand en de C-klasse vanaf € 825,-. Daarnaast kun je bij ons ook de Mercedes CLA-klasse en de EQ-modellen private leasen. Kies een model en bereken met onze handige tool precies wat je per maand kwijt bent. 

Bereken nu je prijs

Mercedes plug-in hybride modellen 

Je kunt bij Univé veel plug-in hybride modellen van Mercedes private leasen. Met een plug-in hybride rijd je niet volledig elektrisch, maar maak je nog gebruik van benzine. De auto laadt de accu tijdens het rijden zelf op en schakelt om naar elektrisch rijden wanneer het kan. Je kunt de accu ook zelf opladen met een laadpaal. Een plug-in hybride geeft je dus vrijheid. Je kunt groen rijden op de korte dagelijkse ritten, en brandstof gebruiken wanneer je langere afstanden rijdt. Dit zijn de Mercedes plug-in hybride modellen die je private leaset bij Univé: 

De Mercedes A-klasse is een van de populairste Mercedes-klassen op de markt. De A-klasse auto’s zijn niet te groot en zijn de goedkoopste van alle Mercedes modellen. Dat dit de goedkoopste klasse is, betekent niet dat de auto’s minder comfort bieden. Mercedes heeft deze klasse namelijk gemaakt als de luxe vervanger van standaard dagelijkse auto’s. Je private leaset bij ons: 

 • Mercedes A 250 e DCT Business Line 5D 160kW 

 • Mercedes A Limousine 250 e DCT Business Line 4D 160kW 

De Mercedes B-klasse is de iets luxere versie van de A-klasse. De auto’s zijn weer van een kleiner en sportiever formaat, maar hebben de luxe van de duurdere Mercedes-klassen. Wil je dus een auto voor dagelijks gebruik met de typische Mercedes-luxe? Private lease dan de Mercedes B 250 E 8G-DCT Business Line 5D 160kW. 

De Mercedes C-klasse staat bekend om de betaalbare sedans. Binnen de C-klasse zijn er ook plug-in hybrides. Dit zijn de perfecte gezinsauto’s die ook duurzaam rijden. Bij Univé private lease je de volgende C-klasse plug-in hybride modellen: 

 • Mercedes C 300 e Estate Business Line 150KW 9G-tronic 

 • Mercedes C 300 e Limousine Luxury Line 150KW 9G-tronic 

De auto’s in de Mercedes CLA-klasse zijn coupés, en dus iets groter dan de sedans van de C-klasse. Het zijn middenklasse auto’s die alsnog erg luxe zijn. De Mercedes CLA-klasse is gebaseerd op de A-klasse, wat betekent dat deze auto’s ook betaalbaarder zijn. Deze klasse heeft twee plug-in hybrides: 

 • Mercedes CLA 250 e Shooting Brake DCT Luxury Line 5D 160kW 

 • Mercedes CLA 250 e Coupé Luxury Line PHEV 

Bekijk het aanbod

Mercedes elektrische modellen 

Naast de plug-in hybrides, heeft Mercedes ook volledig elektrische auto’s. De elektrische modellen die je bij ons kunt private leasen zijn de Mercedes EQA 250 Business Line en Mercedes EQB 250 Business Line. Beide modellen zijn kleine SUV’s. De EQA is wat kleiner dan de EQB en heeft ook een lagere prijs. De EQB heeft zeven zitplekken, wat weinig voorkomt in de wereld van elektrische auto’s.

De Mercedes EQA kan met een volgeladen accu ongeveer 527 kilometer rijden. Vergeleken met andere elektrische SUV’s komt deze Mercedes ook erg snel tot een snelheid van 100 km/u. Dit doet de EQA namelijk binnen 8,6 seconden. Daarnaast laad je de EQA ook erg snel op. Met een snellader is de accu binnen 32 minuten op 80%. 

De Mercedes EQB rijdt ongeveer 469 kilometer met een volle accu. Omdat dit model wat groter is dan de EQA, trekt deze iets minder snel op. Toch komt deze SUV binnen 9,2 seconden tot de 100 km/u. Ook dit model laad je binnen 32 minuten op tot 80% wanneer je een snellader gebruikt. 

Bekijk het aanbod

Private Lease met Univé 

Met Private Lease van Univé lease je voor een vast maandbedrag een duurzame elektrische auto. Je kiest zelf hoelang je de auto leaset en hoeveel kilometers je jaarlijks rijdt. Daarnaast is bij Private Lease met Univé altijd het volgende inbegrepen: 

 • Reparaties en onderhoud 

 • Verzekeringen en belastingen 

 • Pechhulp in heel Europa 

 • Opzegbaar bij onverwachte situaties 

 • Tussentijds van auto wisselen 

Kies voor Private Lease met Univé