Ga naar inhoud

Private lease BMW

Een duurzame BMW rijden voor een voordelig maandtarief? Met Private Lease van Univé rijd jij in een nieuwe elektrische BMW vanaf € 790,- per maand. In ons aanbod van elektrische auto’s voor private lease vind jij altijd de beste duurzame auto voor jou. Van het merk BMW bieden wij de modellen BMW iX1 xDrive30 en BMW iX3 Executive aan. Deze luxe modellen met ruime actieradius zijn geschikt voor lange ritten op allerlei soorten terrein. 

Kosten BMW private leasing 

Hoeveel BMW private leasing kost, hangt er onder meer van af van welk model je kiest. Daarnaast spelen de duur van jouw leasecontract en de hoeveelheid kilometers die je jaarlijks rijdt een rol. Kies je voor de BMW iX1 xDrive30, en private lease je deze voor 5 jaar? Dan betaal je € 790,- per maand. Wil je de BMW iX3 Executive private leasen? Dan kost dit je € 970,- per maand. Deze prijzen zijn gebaseerd op 10.000 gereden kilometers per jaar. Benieuwd hoe hoog jouw tarief uitvalt met de leaseduur en kilometerbundel van jouw keuze? Dat bereken je bij Univé gemakkelijk in enkele klikken online. 

Bereken jouw prijs

Subsidie elektrisch private leasen 

Voor elektrisch private leasen bestaat sinds 10 januari 2023 een subsidie, die je als particulier kunt aanvragen. Dit is de SEPP-subsidie: de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren. Je kunt deze subsidie aanvragen voor elektrische auto’s die een catalogusprijs tussen de € 12.000 en € 45.000 hebben. Daarmee komen onze BMW-modellen niet in aanmerking voor de subsidie: deze hebben namelijk een hogere catalogusprijs. 

Voor vragen over elektrisch private leasen en onze auto’s kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 0592 34 97 00 of door te mailen naar privatelease@unive.nl

Onze elektrische BMW-modellen 

Bij Univé vind je twee volledig elektrische modellen BMW. Deze kun je voordelig private leasen voor een vast bedrag per maand. Je leaset bij ons de BMW iX1 xDrive30 of de BMW iX3 Executive. Met beide modellen rijd je compleet groen en duurzaam, zonder vervuiling. Daarmee zijn deze BMW’s geknipt voor de milieubewuste bestuurder. Welke BMW past het beste bij jou? Je leest meer over onze BMW-modellen voor private lease in het overzicht hieronder. 

De BMW iX1 xDrive30 is een luxe elektrische auto met een grote actieradius. Op een volle accu rijd je met dit model ongeveer 438 kilometer. Deze grote terreinwagen is geschikt voor zowel ritten in de stad als op onverharde wegen, bijvoorbeeld in het bos. Dit is een auto met een flink vermogen: 230 kW, of 313 pk. Daarom zal het je niet verbazen dat hij in slechts 5,6 seconden optrekt van 0 - 100 km/u. 

In deze ruime auto kun je veel kwijt: er zijn 5 zitplaatsen en een grote kofferbak. Daarom is de BMW iX1 xDrive30 een perfecte gezinsauto. Ook voor op vakantie. Met de hoge actieradius is deze auto namelijk ook geschikt voor langere ritten.

Nóg luxer elektrisch rijden? Het kan als je onze de BMW iX3 Executive private leaset. Deze luxe, volledig elektrische uitvoering rijdt wel 461 kilometer op een volle accu. Je zult dus niet snel stil komen te staan met een lege accu. Als je vaak lange afstanden rijdt of graag met de auto op vakantie gaat, is dit model geknipt voor jou. Omdat deze uitvoering een terreinwagen is, kun je hiermee gemakkelijk rijden op zowel verharde als onverharde wegen.

Deze grote elektrische BMW trekt in 6,8 seconden op van 0 - 100 km/u. Hij bereikt snelheden tot 180 km/u. De motor heeft een vermogen van 210 kW of 286 pk. Naast een hoge snelheid en vermogen biedt deze auto ook meer dan genoeg ruimte. Met 5 zitplaatsen en een ruime kofferbak is de BMW iX3 Executive een perfecte gezinsauto.

Bekijk het aanbod

Private Lease met Univé 

Met Private Lease van Univé lease je voor een vast bedrag per maand een duurzame elektrische auto. Je kiest zelf voor hoe lang je de auto wilt leasen en hoeveel kilometers je jaarlijks rijdt. Bij Private Lease met Univé is daarnaast altijd het volgende inbegrepen: 

  • Reparaties en onderhoud 

  • Verzekeringen en belastingen 

  • Pechhulp in heel Europa 

  • Opzegbaar bij onverwachte situaties 

  • Tussentijds van auto wisselen 

Kies voor Private Lease met Univé