Ga naar inhoud

Private lease Audi

Wil jij graag een mooie, nieuwe én schone Audi leasen? Het kan met Private Lease van Univé. Wij hebben een ruim aanbod aan hybride en volledig elektrische auto’s die je kunt private leasen, waaronder ook een Audi. Je leaset bij ons de volledig elektrische Audi Q4 E-tron tegen een voordelig leasetarief. Deze elektrische auto heeft een grote actieradius en is daarmee ook geschikt voor langere ritten. Flexibel, duurzaam en ruim: dát is de Audi Q4 E-tron. 

Audi private lease prijs 

Hoeveel kost het dan om zo’n elektrische Audi Q4 E-tron te private leasen? Dit doe je bij Univé al vanaf € 795,- per maand. Dit bedrag is gebaseerd op een contractduur van 5 jaar en 10.000 gereden kilometers per jaar. Rijd je meer of minder kilometers per jaar, of is je contractduur korter? Dan kan jouw maandbedrag hiervan afwijken. Meer weten? Bekijk onze elektrische Audi en stel jouw leasecontract samen. 

Bekijk onze Audi

Subsidie elektrisch private leasen 

Voor elektrisch private leasen kun je sinds 10 januari 2023 een subsidie aanvragen. Dit is de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren, oftewel SEPP. De SEPP-subsidie is er voor de private lease van nieuwe elektrische auto’s met een catalogusprijs tussen de € 12.000 en € 45.000. Omdat de Audi Q4 E-tron een catalogusprijs van € 59.000 heeft, komt dit model helaas niet in aanmerking voor subsidie.  

Wil je meer weten over elektrisch private leasen bij Univé en de SEPP-subsidie? Bel ons dan op 0592 34 97 00 of mail naar privatelease@unive.nl

Audi Q4 E-tron private lease 

Met de Audi Q4 E-tron heb je een ruime SUV die lange ritten aankan. De actieradius van deze SUV is namelijk maar liefst 516 kilometer WLTP op een volgeladen accu. Deze auto is daarom erg geschikt voor mensen die vaak lange afstanden moeten rijden. Ook is de Audi Q4 E-tron door de grootte en de ruime kofferbak een elektrische auto waar je makkelijk mee op vakantie kunt.  

De Audi Q4 E-tron is volledig elektrisch en daarmee de perfecte auto voor wie wil bijdragen aan een schonere wereld. Het is een auto met een flink vermogen, namelijk 150 kW of 204 pk. Dit model trekt dan ook in slechts 6,2 seconden op van 0 - 100 km/u. 

Audi Q4 E-tron Advanced Edition 

Naast de gewone Audi Q4 E-tron kun je bij Univé ook de Audi Q4 E-tron Advanced Edition private leasen. Dit is een luxere uitvoering van de Audi Q4 E-tron. De Audi Q4 E-tron Advanced Edition is ruimer en groter dan de gewone uitvoering. Bovendien heb je hierbij handige aanvullende features, zoals MMI navigatie plus, een koplampreinigingsinstallatie en een ambiance lichtpakket. Deze comfortabele SUV is dus van alle gemakken voorzien en je rijdt ermee in stijl. Je private leaset dit luxe elektrische model Audi bij Univé al vanaf € 860,- per maand. Dit bedrag is gebaseerd op een contractduur van 5 jaar en 10.000 gereden kilometers per jaar.  

Private Lease met Univé 

Met Private Lease van Univé lease je een elektrische auto voor een vast bedrag per maand. Daarbij kies je zelf hoe lang je de auto leaset en hoeveel kilometers je rijdt per jaar. Bij Private Lease van Univé is standaard het volgende inbegrepen: 

  • Reparaties en onderhoud 

  • Verzekeringen en belastingen 

  • Pechhulp in heel Europa 

  • Opzegbaar bij onverwachte situaties 

  • Tussentijds van auto wisselen 

Kies voor Private Lease met Univé