Actueel nieuws van Univé

Afbeelding

Linda Damhuis treedt terug als commissaris bij Univé Regio+

Linda Damhuis is per 11 augustus 2017 teruggetreden als commissaris voor Univé Regio+. Damhuis heeft zelf aangegeven te willen terugtreden in verband met de doorstart van haar bedrijf.

Afbeelding
Tom Roos benoemd tot commissaris Coöperatie Univé Regio+ a.i.

Tom Roos (67) is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Coöperatie Univé Regio+ in Heerhugowaard. De toezichthouder heeft veel ervaring en kennis van de Nederlandse verzekeringssector en gaat zijn aandacht richten op Risk & Compliance bij de verzekeraar.

Univé Regio+ Ledenfonds doneert fietstassen, sportjacks en meer
Univé Regio+ Ledenfonds doneert fietstassen, sportjacks en meer

In maart van dit jaar is het Univé Regio+ Ledenfonds gestart. Dit fonds steunt lokale maatschappelijke initiatieven die te maken hebben met het voorkomen van ongelukken, het beperken van leed na een ongeluk en het verbeteren van gezondheid en zorg. Inmiddels hebben acht initiatieven een donatie ontvangen.

Afbeelding
Linda Damhuis toegetreden tot Raad van Commissarissen Univé Regio+

PERSBERICHT- Linda Damhuis is per 1 juni toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Coöperatie Univé Regio+ in Heerhugowaard. De ervaren marketingdirecteur van Bogra BV richt zich bij de coöperatie op marketing en communicatie.​

Afbeelding
Ledenraad keurt jaarrekening 2014 goed

Univé Regio+ is een zelfstandige coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk opgericht door en voor leden. Deze zijn vertegenwoordigd in een Ledenraad bestaande uit 25 leden. Zowel particuliere als zakelijke relaties uit het werkgebied van Univé Regio+ hebben zitting in de Ledenraad en vormen een afspiegeling van het ledenbestand.

Afbeelding
Univé Regio+ sluit winkels in Zaandam en in Heemskerk

Unive Regio+ sluit per 1 juli aanstaande twee van haar verzekeringswinkels. Het gaat om de winkels in Zaandam en in Heemskerk. Het aantal winkels van Regio+ komt daarmee op vijftien.

Oudere nieuwsberichten