Sponsoring Univé


Ook op sportgebied vervult Univé haar maatschappelijke rol. In dat kader sponsort Univé verschillende organisaties en evenementen. Op landelijk en regionaal niveau. Wij vinden bewegen voor iedereen belangrijk: jong, oud, met of zonder beperking.

Landelijke sponsoring

  • sc Heerenveen
    In de voetbalclub sc Heerenveen ziet Univé veel overeenkomsten met de eigen organisatie: een landelijke, sympathieke uitstraling met een sterke regionale binding. Nuchter, solide, ambitieus maar realistisch. Daarom was Univé 15 jaar hoofdsponsor van de Friese club en vanaf 1 juli 2016 businesspartner. Lees meer
  • Univé Gym Gala's
    Elk jaar is de nationale en internationale turntop actief tijdens het grootste turncircus van Nederland: de Univé Gym Gala's. In 2015 werkten Univé en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) voor het negentiende achtereenvolgende jaar met elkaar samen om deze dagen te organiseren. Lees meer

  • Amsterdam City Swim & 1% Fair Share partner van Fonds Gehandicaptensport
    Wij vinden het belangrijk om ons te verbinden aan sportieve evenementen met een maatschappelijke boodschap, zoals de Amsterdam City Swim. Als 1% Fair Share partner van Fonds Gehandicaptenzorg maken we ons sterk voor het beschikbaar maken van sport voor iedereen.

Verzoeken om landelijke sponsoring

Sponsorverzoeken voor een activiteit met een landelijk karakter kunt u mailen naar ​​info@univesponsordesk.nl

Verzoeken om regionale sponsoring

Naast sponsoractiviteiten op landelijk niveau is Univé ook sponsor van activiteiten met een regionaal karakter. Een verzoek voor sponsoring van een regionale activiteit kunt u rechtstreeks indienen bij de Regionale Univé waar de activiteit plaats vindt.