Ga naar inhoud

Univé winkel de Lutte Dichtbij en vertrouwd

Maak een afspraak

Adviseurs van De Lutte

Onze adviseurs van de Univé winkel in de Lutte staan dagelijks klaar om u te adviseren over de verzekeringen en diensten van Univé

Adres en contactgegevens

Lossersestraat 8
7587 PX De Lutte
  • 053 3034 510

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandag09:30 - 17:30
dinsdag09:30 - 17:30
woensdag09:30 - 17:30
donderdag09:30 - 17:30
vrijdag09:30 - 13:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Zien we u binnenkort in onze winkel aan de Lossersestraat in De Lutte? Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of met de buurtbus vanaf Oldenzaal. Parkeren kan bij ons op een van de parkeerplaatsen voor ons kantoor. U bent van harte welkom!

Plan route

Uitgelichte verzekeringsproducten van Univé de Lutte

Hieronder vindt u de meest gekozen verzekeringsproducten bij de Univé winkel in de Lutte. Alle verzekeringen en diensten van Univé in één oogopslag zien? Klik dan op de knop 'Alle verzekeringen'.

Verzekeringen en diensten van Univé de Lutte

Bij de Univé winkel in de Lutte kunt u terecht voor al uw verzekeringsvragen. Wij bieden alle verzekeringsproducten en diensten van Univé en helpen daarnaast graag met onafhankelijk hypotheekadvies.

Univé pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Hypotheekadvies op maat

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis.

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé De Lutte steunt lokale initiatieven

Altijd op de hoogte