Ga naar inhoud

Univé winkel de Lutte Dichtbij en vertrouwd

Maak een afspraak

Adviseurs van De Lutte

Onze adviseurs van de Univé winkel in de Lutte staan dagelijks klaar om u te adviseren over de verzekeringen en diensten van Univé

Mariët Oude Vrielink - Ensink

Verzekeringsadviseur

Demi Weustink

Verzekeringsadviseur

Patrick de Vries

Verzekeringsadviseur

Marloes Visser - Boomkamp

Verzekeringsadviseur

Erna Ruiter - Slooijer

Verzekeringsadviseur

Adres en contactgegevens

Lossersestraat 8
7587 PX De Lutte

Openingstijden winkel

maandag09:30 - 17:30
dinsdag09:30 - 17:30
woensdag09:30 - 17:30
donderdag09:30 - 17:30
vrijdag09:30 - 13:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Zien we u binnenkort in onze winkel aan de Lossersestraat in De Lutte? Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of met de buurtbus vanaf Oldenzaal. Parkeren kan bij ons op een van de parkeerplaatsen voor ons kantoor. U bent van harte welkom!

Plan route

Uitgelichte verzekeringsproducten van Univé de Lutte

Hieronder vindt u de meest gekozen verzekeringsproducten bij de Univé winkel in de Lutte. Alle verzekeringen en diensten van Univé in één oogopslag zien? Klik dan op de knop 'Alle verzekeringen'.

Woonverzekering

Meer informatie

Autoverzekering

Meer informatie

Zakelijke verzekeringen

Meer informatie

Verzekeringen en diensten van Univé de Lutte

Bij de Univé winkel in de Lutte kunt u terecht voor al uw verzekeringsvragen. Wij bieden alle verzekeringsproducten en diensten van Univé en helpen daarnaast graag met onafhankelijk hypotheekadvies.

Univé pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek afsluiten is iets wat u niet dagelijks doet. Het kan best ingewikkeld zijn. Daarom is het fijn om iemand naast u te hebben met verstand van zaken. Of u nou uw eerste hypotheek wilt afsluiten, verbouw- of verhuisplannen heeft of wilt besparen op uw huidige hypotheek. Onze hypotheekadviseurs staan voor u klaar en geven persoonlijk advies. 

In een gratis oriëntatiegesprek nemen we al uw wensen en opties met u door. Plan een gratis oriëntatiegesprek en ontdek uw mogelijkheden.

Plan uw gratis oriëntatiegesprek

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé De Lutte steunt lokale initiatieven

Univé Oost Fonds

Meer informatie

Amateursport sponsoring

Meer informatie

Altijd op de hoogte

 • Categorieën
 • Wonen
 • Vervoer
 • Reizen
 • Natuur
 • Gezondheid
 • Sport
 • Ondernemen
 • Samen leven
 • Ontwikkelen
 • Cultuur
 • Sport en spel
 • Dichtbij zijn
 • Vereniging

20 maart 2023Vervoer

Rijden met een laagstaande zon

Het voorjaar komt dichterbij en steeds vaker komt het zonnetje op wanneer je ‘s ochtends de weg op gaat. Een vrolijke start van je dag, maar de laagstaande zon kan je zicht in de auto flink verminderen. Wat kun je doen om veilig te rijden met een laagstaande zon?

14 maart 2023Reizen

Citytrip Leiden

Leiden, de sleutelstad van het Westen. Een stad waar de geschiedenis voor het oprapen ligt en je heerlijk kunt vertoeven langs de grachten en bijbehorende panden. Wij delen dé hotspots voor een bezoek aan deze magische stad. Laat jezelf helemaal verLEIDEN.

13 maart 2023Gezondheid

Zomertijd zondag 26 maart 2023

Zondag 26 maart gaat de zomertijd in en de klok dus...uhm...voor- of achteruit? Hoe zat het ook alweer? Handig ezelsbruggetje: in het voorjaar gaat de klok vooruit. Van 02:00 naar 03:00 uur. De ene wekker moet je zelf een uurtje vooruitzetten, je telefoon past zich vaak automatisch aan. En dat klokje in je auto? Daar tellen velen van ons de komende maanden gewoon een uurtje bij op. We duiken in het ontstaan en het nut van de zomertijd.

9 maart 2023Wonen

Frisse lucht in huis

Sinds corona zijn we ons allemaal nog bewuster geworden van het belang van de boel lekker doorluchten. Een briesje door je huis is niet alleen fijn tegen virusdeeltjes maar ook om alles lekker op te frissen. Heb je thuis vaak last van hoofdpijn, droge ogen of een duf gevoel? Dat kan wijzen op slechte ventilatie.

8 maart 2023Gezondheid

Afvaltips voor je hond

Honden en overgewicht. Uit onderzoeken blijkt dat veel honden hiermee kampen. En hoewel we ons er vaak niet van bewust zijn, laat staan dat we dit willen, kan het voor vervelende gevolgen zorgen bij je viervoeter. Is jouw hond te zwaar? Met deze 4 afvaltips voor je hond straks niet meer.  

1 maart 2023Reizen

De wereld ontdekken én behouden: 3 tips voor een duurzame(re) reis

Vanachter je beeldscherm droom je soms al weg naar warmere oorden. Onder de TL-verlichting op je kantoorbaan lijkt de zomer nog ver weg, maar de vakantieplanning is snel gevuld. Waar ga jij heen deze zomer? Wordt het een luxe strandvakantie of ga je met je rugzak op ontdekkingstocht? Ver weg of dichtbij? En hoe reis je met het oog op duurzaamheid? We gaan samen op onderzoek uit. 

28 februari 2023Gezondheid

Je smartphone is een verleider: 4 tips om de verleiding te weerstaan

Je telefoon roept vanaf het moment dat je je ogen opent je aandacht. Hij piept, seint naar je met lichtjes en roept je naam met de belofte van onontdekte kattenfilmpjes. Als een ware verleider weet hij jouw oog naar zich toe te trekken.

27 februari 2023Wonen

Fijn wonen, wat doet geur met je?

Gourmetten? Velen vinden het heerlijk, maar ‘liever niet bij mij thuis!’ Wie er na een nachtje slapen weleens is opgestaan in de baklucht weet precies welke invloed geur heeft op hoe je je voelt in je huis. Geur heeft een belangrijke connectie met herinneringen én emotie. Een geur kan je in rap tempo terugbrengen naar je jeugd, je overtuigen om een vers croissantje te kopen bij de supermarkt en bepalen of je je ergens wel of niet op je gemak voelt. Het effect van geur is groot, ook in je huis.

21 februari 2023Reizen

Relaxed genieten van winter wonderland: Treinreis door de Alpen

Voel je de drang om er even tussenuit te gaan en enkele van Europa's mooiste winterbestemmingen te verkennen? Wat is een betere manier dan een treinreis door de majestueuze Alpen! Vanuit Nederland zijn er verschillende aanbieders die treinreizen aanbieden door enkele van de mooiste bergketens ter wereld. ​Het hoe, wat en waarom van een treinreis door winter wonderland? We nemen je er graag in mee!