Ga naar inhoud

Samen in Wolvega

Lees hier het laatste nieuws uit uw regio.

10 november 2022Wonen

Japans vaasje met zilveren deksel op Taxatiedag

Leden konden 4 november 2022 hun bijzondere spullen op waarde laten schatten in de ruimte van de tentoonstelling Van Nozems tot Hipsters bij de Oudheidkamer in Wolvega. In deze leuke ambiance was het goed vertoeven en de middag werd goed bezocht. De leden brachten niet allemaal schatten van onschatbare waarde mee, maar er zaten heel bijzondere stukken tussen.

13 oktober 2022Wonen

Ledenoverleg inbraakpreventie: zet fietsen op slot en sluit schuurtjes af

Een veilig huis, dat was het centrale thema van onze ledenavond op 11 oktober 2022. Vele leden waren op onze uitnodiging afgekomen om het in een goed gevulde, huiselijke zaal met leden tussen de 20 en 90 jaar in het Van der Valk Hotel in Wolvega te hebben over hoe je een inbraak kunt voorkomen. En ook om te luisteren naar de verhalen en tips van onze spreker ex-inbreker Evert.

19 september 2022Wonen

Ledenavond Univé: Een veilig huis. Maar hoe?

Iedere dag worden tientallen Nederlanders het slachtoffer van een inbraak. Gelukkig kun je zelf veel doen om een inbraak te voorkomen. Tijdens de ledenavond op dinsdag 11 oktober 2022 in Wolvega praten we jou graag helemaal bij, deelt een ex-inbreker zijn ervaringen en geeft tips en neemt onze brandpreventieadviseur jou mee in de wereld van veilig stoken.