Ga naar inhoud

21 april 2023Supporter van sport

Succesvolle bingo Rij- en menvereniging Mensinghe

Ieder jaar organiseert Rij- en menvereniging Mensinghe in Roden een bingo om zo de vereniging te ondersteunen. Tijdens de bingo zijn leuke prijzen te winnen zoals privélessen, waardebonnen en gebruiksartikelen. Een deel van de prijzen worden betaald vanuit het Persoonlijk Sponsorbudget van Anne-Marie van der Valk, verzekeringsadviseur bij Univé Noord-Nederland.

De bingo was een gezellige avond met een hapje, drankje en muzikale omlijsting. Dat de avond populair is blijkt wel uit het feit dat de bingo ieder jaar snel is volgeboekt. Vanuit het Persoonlijk Sponsorbudget van Anne-Marie waren er prijzen te winnen zoals emmers met inhoud en de hoofdprijs: €100,- te besteden bij Divoza Horseworld, een paardenwinkel in Leek.

Persoonlijk Sponsorbudget

Iedere medewerker van Univé Noord-Nederland mag eens in de drie jaar 300 euro doneren aan een lokale (sport)vereniging, stichting of organisatie. Dit kan een organisatie zijn waar ze actief betrokken bij zijn of bijvoorbeeld een stichting die ze een warm hart toedragen. Zo krijgen medewerkers de kans zich in te zetten voor dat wat ze belangrijk vinden in de regio.

Deel dit bericht