Ga naar inhoud

Samen in Roden

Zekerheid mét oog voor elkaar.

20 maart 2023Sport en spel

Enthousiasme na informatieavond Damster City Swim

Op 17 juni is het zover: de tweede editie van de Damster City Swim. Een recreatieve open waterzwemtocht door de wateren van de historische binnenstad van Appingedam. 

1 november 2021

Lopers trotseren 4 zeemijlen in de Zeemijlenloop Delfzijl

Op 31 oktober liepen de individuele lopers en de lopers van de Brandsma de Jong bedrijvenloop de negende editie van de Zeemijlenloop.

2 juni 2020

Veilig en sportief trainen

Vanaf 11 mei 2020 mogen alle buitensport activiteiten weer opgestart worden. Verenigingen in de regio waren al bezig om scenario's op te stellen hoe ze dit in de 1,5 meter samenleving vorm kunnen geven. Om de vereniging te helpen bij het mogelijk maken van het sporten heeft Univé een toolkit ontwikkeld. 

9 juli 2019

Het plezier van hardlopen ervaren

De Zeemijlenloop in Delfzijl is een uniek hardloopevenement in Delfzijl over 3 of 6 zeemijlen (5,556 of 11,112 km) georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek. Het loopevenement vindt traditioneel plaats op de laatste zondag van oktober, in 2019 is dat op 27 oktober. Het parcours is volledig verhard en plezier staat voorop.

28 februari 2019

Liefde en passie voor paarden

Manege Biessum gelegen aan de rand van het historisch Gronings terpdorpje Biessum, is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).  Dit staat voor verantwoord paardrijden en gecontroleerde kwaliteit. Manege Biessum heeft met 4 sterren een hoge kwaliteitsbeoordeling en is in het bezit van het veiligheidscertificaat.

15 oktober 2018

Recreatief hardlopen voor een goed doel

De MaRun is een recreatief hardloopevenement waaraan iedereen kan meedoen. De opgenomen afstanden zijn 5 km en 10 km die langs een mooi parcours in de buitengebieden van Marum liggen. Het boerenlandschap wordt afgewisseld met bos, heide en houtwallen.

20 augustus 2018Sport en spel

Nieuwe loopgroep in Appingedam

Bijna iedereen kan hardlopen, in het begin valt het hoogstwaarschijnlijk niet mee, maar na een poosje doorzetten is het resultaat merkbaar. Je voelt je fitter, het werkt ontspannend, het is niet duur én op ieder moment van de dag te beoefenen. Hardlopen leert je je eigen grenzen verleggen.

6 juni 2018

Sfeer, snelheid en tropische temperaturen tijdens de Stadsloop

Ondanks de verzengende hitte was de 23e Univé stadsloop in 2019 een geweldig succes. Lopers en publiek waren goed voorbereid op de hoge temperaturen. De lopers kregen van de organisatie extra water voor en na de wedstrijd. Maar hoe geweldig was het dat ook het publiek langs de kant stond met drinken, tuinsproeiers en natte sponsen. Een geweldig samenhorigheidsgevoel in Appingedam.

Contact met Univé Roden

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak