Ga naar inhoud

22 september 2022Wonen

Laat je bijzondere spullen taxeren tijdens onze Taxatiedagen in Groningen

Ieder voorwerp heeft zijn verhaal. Toch hebben we meestal niet door wat voor bijzonderheden we in huis hebben. Daarom organiseert Univé Noord-Nederland verschillende gratis Taxatiedagen. Heb jij gouden of zilveren voorwerpen en sieraden of andere bijzondere spullen in huis? Geef je dan op voor de Taxatiedag in Groningen!

Voorkomen van diefstal
Met de Taxatiedagen willen we mensen bewustmaken van de waardevolle spullen die ze in huis hebben en zo indirect bijdragen aan het voorkomen van diefstal. Want als voorwerpen voor jou van waarde zijn, wil je er ook zorgvuldig mee omgaan. Tijdens de Taxatiedag worden jouw bijzonderheden niet alleen op waarde geschat, je krijgt ook advies over documentatie, opslag en beveiliging van je waardevolle spullen.

Bijzondere voorwerpen en verhalen
Al eerder organiseerden we enkele Taxatiedagen in Noord-Nederland. Het zijn dagen waarop de meest bijzondere voorwerpen en verhalen voorbij komen: van ringen van 400 jaar oud en een zilveren driemaster tot een kinderwagen uit 1900. We zijn benieuwd wat er nu weer ontdekt wordt!

Taxatiedag in Groningen
Op 28 oktober 2022 organiseren we de Univé Taxatiedag in Groningen. Tijdens de Taxatiedag kun je maximaal twee voorwerpen gratis laten taxeren. Via onderstaande button kun je je aanmelden. Wacht niet te lang, want vol is vol! Aanmelden kan uiterlijk tot en met 23 oktober 2022.

Datum en locatie
Vrijdag 28 oktober 2022
Univé-kantoor Groningen
Zonnelaan 267
9742 BG Groningen

Aanmelden

Taxatiedagen op andere locaties

In oktober en november organiseren we deze taxatiedag ook op andere lokaties in onze regio. Daar ben je natuurlijk ook welkom. Klik op onderstaande link en je komt op een informatiepagina waar je je kunt aanmelden voor de taxatiedag van jouw keuze.

>> Aanmelden voor taxatiedagen op andere locaties

Deel dit bericht