Ga naar inhoud

28 november 2019

Je laten betoveren door lichtjes en versierde kerstbomen

Op dinsdag 26 november 2019 hebben cliënten van De Trekschuit samen met medewerkers van Univé genoten van de kerstsfeer bij Intratuin in Meppel. Het was de laatste gezamenlijk activiteit van het jaar. 

Op het programma stond een uitje naar de kerstshow van Intratuin. Cliënten werden tijdens het bezoeken van de kerstshow getrakteerd op koffie met iets lekker en een kerstattentie. Na afloop werd er gezamenlijk geluncht op de Trekschuit en kreeg Univé dit kunstwerk aangeboden.
We kijken terug op een mooie periode waarin we samenleuke activiteiten hebben gedaan.

De Trekschuit maakt deel uit van Dagcentrum Meppel. Het is een knusse, rustige locatie voor cliënten met een beperking. Iedereen is welkom en kan de werkzaamheden uitvoeren die bij hem of haar passen zonder dat hier druk op wordt uitgeoefend.

Kijk hier voor meer informatie over De Trekschuit>>

Univé vindt het belangrijk dat medewerkers zich lokaal inzetten voor de maatschappij. Naast betrokkenheid bij lokale organisaties levert het ook persoonlijke ontwikkeling op voor de medewerkers. Het biedt nieuwe ontmoetingen en doorbreekt de dagelijkse routine. Het geeft een blikverruiming voor medewerkers en daarnaast natuurlijk veel plezier tijdens de activiteiten.

Op jaarbasis organiseert Unive Noord-Nederland ongeveer 60 activiteiten bij verschillende organisaties. Iedere medewerker kan hieraan 6 uur per jaar tijdens werktijd besteden.

Deel dit bericht