Over Univé Noord-Nederland

Univé is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk. Daarom zijn haar klanten tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé. Lees verder

Over Univé Noord-Nederland

Univé Noord-Nederland is een lokaal betrokken verzekeraar. We staan dicht bij onze klanten en proberen daarnaast een bijdrage te leveren aan de samenleving middels sponsoring. 
 
Univé Noord-Nederland heeft winkels in Assen, Assen-Triade, Groningen, Paterswolde, Vries, Norg, Zuidlaren, Roden, Leek, Meppel, Wolvega, Steenwijk, Zuidwolde, Appingedam, Bedum, Winsum, Uithuizen en Haren. 

Verzekeringen

Bij Univé Noord-Nederland profiteert u van gunstige verzekeringen tegen een zo laag mogelijke premie. Naast particulieren zijn ook veel ondernemingen (MKB en Agrarisch) bij Univé Noord-Nederland verzekerd. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag op basis van risico-inventarisatie. Ze brengen samen met u uw risico’s in kaart en adviseren u over de (verzekerings)oplossingen hiervoor.

Alles onder één dak!

Voor al deze diensten bent u altijd welkom in één van onze winkels. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat onze adviseurs bij u thuis komen. Ook kunt u bij ons terecht voor preventiemiddelen in onze preventiewinkel. Niet voor niets hebben wij alles onder één dak! 

Uninoord Assuradeuren B.V.

Uninoord Assuradeuren B.V. is een dochteronderneming van Univé Noord-Nederland. Univé Noord-Nederland treedt op als bemiddelaar voor Uninoord Assuradeuren B.V.. Uninoord Assuradeuren B.V. treedt voor meerdere maatschappijen op als gevolmachtigde. Als gevolmachtigde heeft het volmachtbedrijf de bevoegdheid om ‐zonder tussenkomst van de verzekeraar ‐ verzekeringen af te sluiten, uw premie te berekenen en schades te regelen. Ten opzichte van deze verzekeraars bestaat geen enkele verplichting om met hen zaken te doen. Voor u heeft deze samenwerking louter voordelen: kortere communicatielijnen en doordat wij niet afhankelijk zijn van de administratiesystemen van maatschappijen kunnen zaken sneller afgewikkeld worden.

Zakelijke gegevens van Univé Noord-Nederland