Over Univé Noord-Nederland

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Omdat Univé een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk is, zijn haar klanten tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé. Lees verder

Over Univé Noord-Nederland

Univé Noord-Nederland bestaat al meer dan 100 jaar. Univé Noord-Nederland is een lokaal betrokken verzekeraar. We staan dicht bij onze klanten en proberen daarnaast een bijdrage te leveren aan de samenleving middels sponsoring. 
 
Univé Noord-Nederland heeft winkels in Assen, Assen-Triade, Groningen, Paterswolde, Vries, Norg, Zuidlaren, Roden, Leek, Meppel, Wolvega, Steenwijk en Zuidwolde.

Verzekeringen

Bij Univé Noord-Nederland profiteert u van gunstige verzekeringen tegen een zo laag mogelijke premie. Naast particulieren zijn ook veel ondernemingen (MKB en Agrarisch) bij Univé Noord-Nederland verzekerd. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag op basis van risico-inventarisatie. Ze brengen samen met u uw risico’s in kaart en adviseren u over de (verzekerings)oplossingen hiervoor.

Wij bieden u een uitgebreid pakket aan dienstverlening aan. Niet alleen in verzekeringen, want sinds enkele jaren zijn wij ook actief op het gebied van makelaardij en hypotheken.

Mijn Makelaar

Heeft u nu of in de nabije toekomst plannen voor het kopen of verkopen van een woning? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars. Mijn Makelaar is een landelijke kennisorganisatie die uitsluitend werkt met NVM-gecertificeerde en lokaal sterk betrokken makelaars. Daarom vindt u er ervaren makelaars die u doelgericht en persoonlijk kunnen adviseren door hun gedrevenheid en affectie met hun eigen werkgebied. Bij hen kunt u terecht voor aan- en verkoop of voor taxatie van uw woning. De makelaars zijn gekoppeld aan de verschillende regio's van Univé Noord-Nederland. Zo is er dus altijd een makelaar bij ú in de buurt.

Mijn Hypotheek

Voor een goed en betrouwbaar hypotheekadvies kunt u terecht bij de erkende adviseurs van Mijn Hypotheek. Mijn Hypotheek werkt samen met vele aanbieders, zodat u altijd scherpe rentetarieven en voorwaarden krijgt aangeboden die bij uw situatie passen. Hier kunt u ook terecht voor uw pensioenvraagstukken en diverse spaarvormen.

Alles onder één dak!

Voor al deze diensten bent u altijd welkom in één van onze winkels. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat onze adviseurs bij u thuis komen. Of u nu een verzekering nodig heeft, gebruik wilt maken van de diensten van Mijn Makelaar of van de diensten van Mijn Hypotheek: u bent bij Univé Noord-Nederland altijd aan het juiste adres. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor preventiemiddelen in onze preventiewinkel. Niet voor niets hebben wij alles onder één dak! 

Uninoord Assuradeuren B.V.

Uninoord Assuradeuren B.V. is een dochteronderneming van Univé Noord-Nederland. Univé Noord-Nederland treedt op als bemiddelaar voor Uninoord Assuradeuren B.V.. Uninoord Assuradeuren B.V. treedt voor meerdere maatschappijen op als gevolmachtigde. Als gevolmachtigde heeft het volmachtbedrijf de bevoegdheid om ‐zonder tussenkomst van de verzekeraar ‐ verzekeringen af te sluiten, uw premie te berekenen en schades te regelen. Ten opzichte van deze verzekeraars bestaat geen enkele verplichting om met hen zaken te doen. Voor u heeft deze samenwerking louter voordelen: kortere communicatielijnen en doordat wij niet afhankelijk zijn van de administratiesystemen van maatschappijen kunnen zaken sneller afgewikkeld worden.

Zakelijke gegevens

Univé Noord Nederland is verzekeraar én bemiddelaar.

  • Statutaire naam
  • Onderlinge Verzekering Maatschappij Univé Noord-Nederland U.A.
  • Handelsnamen
  • Onderlinge Verzekering Maatschappij Univé Noord-Nederland U.A.
  • Mijn Hypotheek
  • Noord-Nederland U.A.
  • Onderlinge Verzekering Maatschappij Univé Noord U.A.
  • Univé Noord Nederland