Ga naar inhoud

Een mensgerichte coöperatie: Univé Noord-Holland

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid.

Over Univé Noord-Holland

Univé Noord-Holland is één van de regionale Univé’s en een coöperatie. Dat laatste houdt in dat de organisatie in handen is van de leden. Dat is een belangrijk gegeven in zo ongeveer alles wat we doen. Plak daar achteraan dat we geen winstoogmerk hebben – in tegenstelling tot wat veel mensen denken – en dan snap je misschien ook beter de gedachte achter de bekende slogan ‘daar plukt u de vruchten van’.

In een wereld waar online een steeds prominentere rol speelt, blijven wij graag met mensen in contact via onze twaalf winkels, verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Winkels? Winkels ja. Op deze manier hopen we dat persoonlijke levend te houden. Echte gesprekken tussen mensen. Zo houden we vinger aan de pols. Helpen we elkaar, ook als het even wat minder gaat.

Meer dan verzekeren

We willen samen met onze leden risico’s voorkomen, gevolgen beperken en pas als het echt nodig is: verzekeren. Daarom heeft Univé verschillende diensten ontwikkeld om jouw leven gemakkelijker te maken. Tevens kun je bij ons terecht voor jouw hypotheekadvies

Hypotheekadvies van Univé Noord-Holland

Je kunt bij ons terecht voor een betrouwbaar en deskundig hypotheekadvies. Wij zijn niet gebonden aan één of meerdere geldverstrekkers. Wij bemiddelen onafhankelijk en daardoor heeft onze adviseur alle vrijheid om samen met jou de best passende aanbieder te kiezen. Lees meer​ en meld je aan voor een gratis oriëntatiegesprek.

Winkels van Univé Noord-Holland

Ledenraad, RvB en RvC

De Ledenraad is het hoogste orgaan binnen Univé Noord-Holland en heeft een aantal formele taken. Ook vervult de raad een belangrijke rol als klankbord voor de Raad van Bestuur (RvB), bestaande uit Annelies Goos en Marieke Smit.

De Ledenraad bestaat uit onze leden en vormt zo een afspiegeling van het ledenbestand. Zowel particuliere als zakelijke relaties uit het werkgebied van Univé Noord-Holland hebben zitting in de Ledenraad.

De Raad van Commissarissen (RvC) bestaat uit vier leden. Elke commissaris heeft een eigen aandachtsgebied. De leden zijn goed op de hoogte van Univé en Univé Noord-Holland in het bijzonder. Jouw belangen als lid van onze coöperatie worden dus prima behartigd.

Voorwaarden en regelementen

Het is belangrijk dat je weet wat onze dienstverlening inhoudt. Bij onze zakelijke gegevens vind je alle informatie die wij conform de Wet op het financieel toezicht behoren te verstrekken.