Ga naar inhoud

Alarm in huis in Bovenkarspel

Jouw huis goed beveiligd, zonder dat je ernaar om hoeft te kijken. Dat is Alarm in huis van Univé Bovenkarspel, een slim alarmsysteem dat automatisch inschakelt als je weggaat en uitschakelt als je weer thuiskomt. Je kunt het alarmsysteem natuurlijk ook zelf aan- en uitzetten als je thuis bent. Beveilig jouw woning voor een klein bedrag per maand.

Nu aanvragen

Zo werkt Alarm in huis van Univé

Je kunt het alarmsysteem binnen 30 minuten eenvoudig zelf installeren, zonder te boren. De installatie bestaat uit:

  • een centrale met sirene

  • bedieningspaneel, afstandsbediening en app

  • 2 bewegingsmelders (huisdiervriendelijk)

  • 1 deur-/raamcontact

Voor € 5 per maand extra kun je het systeem uitbreiden met een HD-camera in huis. 

Bij een alarm gaat de sirene af en wordt er direct een signaal naar de online alarmcentrale gestuurd. Vervolgens worden jij en jouw contactpersonen per telefoon of sms gewaarschuwd.

Meer advies over veilig wonen in Bovenkarspel?

Onze adviseurs denken graag met je mee over de beste oplossingen voor uw situatie. Met andere diensten als cv-onderhoud, schoorsteenvegen en dakgootreiniging bijvoorbeeld. Maar ook om te kijken of jouw verzekeringen nog wel bij jouw woning en wensen passen.

Maak daarom een gratis een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Die neemt alles samen met jou door, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je bent van harte welkom in onze winkel in Bovenkarspel.

Maak een afspraak

Ook een alarmsysteem in Bovenkarspel?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over deze dienst. Liever direct online jouw Alarm in huis aanvragen? Dat kan natuurlijk ook.

Nu aanvragen

Meer verzekeringen en diensten bij Univé Bovenkarspel