Actueel nieuws van Univé

Univé breidt dekking schadeverzekeringen uit met standaard cyberhulp

Univé breidt dekking schadeverzekeringen uit met standaard cyberhulp

Univé gaat haar leden helpen bij het voorkomen, beperken en herstellen van schade door cybercriminaliteit. De coöperatie heeft een speciale cyberhelpdesk opgezet, die 24/7 klaarstaat voor klanten die met cybercriminaliteit te maken hebben of dit vermoeden. De toegang tot de service is standaard toegevoegd aan de dekking van alle schadeverzekeringen en daarmee direct beschikbaar voor 1,1 miljoen leden.

KTO Zakelijk
Tweede plaats voor Univé in Klanttevredenheids- onderzoek Zakelijk

Univé scoort hoog in het Klanttevredenheidsonderzoek Zakelijk (KTO Zakelijk) 2020. Jaarlijks meet onderzoeksbureau MarketResponse in opdracht van het Verbond van Verzekeraars de klanttevredenheid binnen de branche.

Regionale stijgingen aantal autobranden ondanks rustige jaarwisseling

Mede door de lockdownmaatregelen en het vuurwerkverbod kende Nederland een relatief rustige jaarwisseling. Toch zagen maar liefst vijf provincies het aantal autobranden tijdens oud en nieuw 2020/2021 toenemen in vergelijking met het jaar ervoor. Dat blijkt uit onderzoek dat Univé uitvoerde in samenwerking met alarmeringen.nl.

Johan van den Neste
Johan van den Neste nieuwe directievoorzitter Univé Schade en Univé Her

Johan Van den Neste (52) is benoemd tot directievoorzitter van NV Univé Schade en NV Univé Her. Met zijn indiensttreding op 1 januari 2021 is hij de opvolger van Etienne de Cooker, die de organisatie in september 2020 verliet.

SAMEN editie 3
De nieuwe editie van SAMEN staat online

Ireen Wüst staat te boek als de meest succesvolle Olympiër uit de Nederlandse geschiedenis. Ze behaalde op vier Olympische Spelen individueel goud en won in totaal vijf keer goud, vijf keer zilver en eenmaal brons. We spraken met haar over haar drijfveren en haar leven naast de sport. Dit en meer leest u in deze editie van SAMEN.

VVN en Univé op de bres voor verkeersveiligheid

Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Coöperatie Univé gaan samenwerken om de verkeersveiligheid te vergroten. Een eerste initiatief dat uit de nieuwe samenwerking is ontstaan is de Verkeerscheck MONO die zorgt voor een bewustere verkeersdeelname.

Oudere nieuwsberichten

November 2020
23 november 2020
Opnieuw hoge klantwaardering voor Univé in 2020

De waardering van klanten voor Univé is net als in 2019 beloond met een 7,7. Op 23 november publiceerde het Verbond van Verzekeraars de jaarlijkse waarderingsranglijst ‘VerzekeraarsInBeeld’. De waardering is goed voor een zesde plaats in het overzicht.

10 november 2020
Klanten beoordelen de zorgverzekering met een 8,1

De mening van onze klanten wordt continu gevraagd. Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons. Maar liefst 626 respondenten hebben de dienstverlening van de Univé zorgverzekering beoordeeld met gemiddeld rapportcijfers van 8,1.

6 november 2020
Univé Official Sponsor PSV

Univé is Official Sponsor van PSV. Met een sponsorovereenkomst van drie jaar verbindt de coöperatie zich aan de Eindhovense voetbalclub. Univé en PSV zullen de komende jaren samen optrekken om sport toegankelijk te maken voor iedereen.

Oktober 2020
9 oktober 2020
De nieuwe editie van SAMEN staat online

Wilt u weten hoe u de risico’s op brand zoveel mogelijk kunt beperken en wat u moet doen als er toch brand uitbreekt? We spraken Peter Schuurmans van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond hierover. We interviewden Jan Lammers op het circuit van Zandvoort over zijn passie. Dit en meer leest u in de herfsteditie van SAMEN.

8 oktober 2020
Onderzoek Univé: één op zes Nederlanders 'bewapend' naar bed

Maar liefst 17 procent van de Nederlanders heeft een wapen of ander voorwerp binnen handbereik in de slaapkamer om zich te kunnen verdedigen tegen inbrekers. Dat blijkt uit onderzoek dat Ipsos uitvoerde in opdracht van Univé. Bijna een kwart van de respondenten zegt in geval van inbraak een inbreker zelfs te zullen overmeesteren.

September 2020
10 september 2020
Univé, Provincie en Energiefonds Overijssel slaan handen ineen voor transformatie van asbestdaken naar zonnedaken

Univé, de provincie Overijssel en Energiefonds Overijssel spannen zich samen in voor een asbestvrij en duurzaam Overijssel. Onder de vlag van Univé’s energieconcept Duurzame Zekerheid ging de samenwerking deze week formeel van start met de verduurzaming van de eerste van tenminste 50 bedrijfsdaken in de regio.