Over Univé Leksprong

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Omdat Univé een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk is, zijn haar klanten tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé. Lees verder

Voor al uw verzekeringen

Ons team geeft u graag een onafhankelijk advies voor al uw particuliere verzekeringen. Maar ook voor zakelijke verzekeringen kunt u bij ons terecht. U plukt daarbij de vruchten van onze deskundige adviseurs, korte lijnen en vlotte service. Dat is waar Univé Leksprong voor staat en daarop kunt u ons aanspreken. Voor service, deskundigheid en een gunstige prijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Hypotheek

Ook voor een hypotheek bent u bij Univé Leksprong aan het juiste adres! Met onze hypotheekadviseur bespreekt u uw financiele situatie en wensen. Wij streven ernaar uw hypotheek te laten aansluiten op uw persoonlijke situatie. Nu én in de toekomst. Samen zoeken naar een betaalbare hypotheek bij de best passende aanbieder, dat is ons doel! 

Dichtbij en persoonlijk

Met 3 kantoren in regio Leerbroek, Lopik en Houten zijn onze adviseurs altijd dichtbij en bereikbaar. Bij ons kunt u nog zonder afspraak bij één van de kantoren binnenlopen. Of vindt u het prettiger om een adciseur bij u thuis te ontvangen? Neem dan contact op om een afspraak​ te maken voor een bezoek aan huis.

Onze missie

Een regionaal betrokken, maatschappelijk actieve en betrouwbare organisatie. Van haar leden én voor haar leden. Univé Leksprong is dan ook geen voorstander van een schaalvergroting. Waardoor wij onze vertrouwde service kunnen blijven verlenen. Onze leden staan centraal. En wij streven er dan ook naar om er voor hen te zijn.

Maak kennis met Univé Leksprong

Al meer dan 15.000 verzekerden uit de regio zijn lid van Univé Leksprong.​

Kantoren in uw regio

Of zoek een ander Univé-kantoor

Vul uw woonplaats of postcode in

Direct contact

vera onze virtuele medewerker

Contact

Vind een kantoor

Kom gerust bij ons langs.

Klantenservice

Neem contact met ons op.