Over Univé Het Groene Hart

Voor al uw verzekeringen

Ons team geeft u graag een onafhankelijk advies voor al uw particuliere verzekeringen. Maar ook voor zakelijke verzekeringen kunt u bij ons terecht. U plukt daarbij de vruchten van onze deskundige adviseurs, korte lijnen en vlotte service. Dat is waar Univé Leksprong voor staat en daarop kunt u ons aanspreken. Voor service, deskundigheid en een gunstige prijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Hypotheek

Ook voor een hypotheek bent u bij Univé Het Groene Hart aan het juiste adres! Met onze hypotheekadviseur bespreekt u uw financiele situatie en wensen. Wij streven ernaar uw hypotheek te laten aansluiten op uw persoonlijke situatie. Nu én in de toekomst. Samen zoeken naar een betaalbare hypotheek bij de best passende aanbieder, dat is ons doel! 

Dichtbij en persoonlijk

Met o.a. 3 winkels in regio LeerbroekLopik en Houten zijn onze adviseurs altijd dichtbij en bereikbaar. Bij ons kunt u nog zonder afspraak bij één van de winkels binnenlopen. Of vindt u het prettiger om een adviseur bij u thuis te ontvangen? Neem dan contact op om een afspraak​ te maken voor een bezoek aan huis.

Onze missie

Een regionaal betrokken, maatschappelijk actieve en betrouwbare organisatie. Van haar leden én voor haar leden, want u staat bij ons centraal.

Maak kennis met Univé Het Groene Hart

Al meer dan 170.000 verzekerden zijn lid van Univé Het Groene Hart.​

Zakelijke gegevens van Univé Het Groene Hart