Over Univé Leksprong

Oproep Ledenraad

Videopresentatie ALV Univé Leksprong

Ontdek ook onze video over de aanstaande fusie. Let op: u wordt doorverwezen naar een externe website (Vimeo.com). Bekijk de video.

 

Voor al uw verzekeringen

Ons team geeft u graag een onafhankelijk advies voor al uw particuliere verzekeringen. Maar ook voor zakelijke verzekeringen kunt u bij ons terecht. U plukt daarbij de vruchten van onze deskundige adviseurs, korte lijnen en vlotte service. Dat is waar Univé Leksprong voor staat en daarop kunt u ons aanspreken. Voor service, deskundigheid en een gunstige prijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Hypotheek

Ook voor een hypotheek bent u bij Univé Leksprong aan het juiste adres! Met onze hypotheekadviseur bespreekt u uw financiele situatie en wensen. Wij streven ernaar uw hypotheek te laten aansluiten op uw persoonlijke situatie. Nu én in de toekomst. Samen zoeken naar een betaalbare hypotheek bij de best passende aanbieder, dat is ons doel! 

Dichtbij en persoonlijk

Met 3 winkels in regio LeerbroekLopik en Houten zijn onze adviseurs altijd dichtbij en bereikbaar. Bij ons kunt u nog zonder afspraak bij één van de winkels binnenlopen. Of vindt u het prettiger om een adviseur bij u thuis te ontvangen? Neem dan contact op om een afspraak​ te maken voor een bezoek aan huis.

Onze missie

Een regionaal betrokken, maatschappelijk actieve en betrouwbare organisatie. Van haar leden én voor haar leden, want u staat bij ons centraal.

Maak kennis met Univé Leksprong

Al meer dan 15.000 verzekerden uit de regio zijn lid van Univé Leksprong.​

Zakelijke gegevens van Univé Leksprong

Ledenvergadering 2019

Hieronder kunt u de documenten voor de Ledenvergadering van 26 juni 2019 terugvinden.

Jaarverslag 2018 Univé Leksprong
Notulen ALV 25-06-2019 Univé Leksprong
Notulen ALV 2018 Univé Leksprong
Uitnodiging ALV 2019 Univé Leksprong
Presentatie ledenavonden Univé Leksprong