Actueel nieuws van Univé

Zakelijke juridische hulp, direct op maat

Zakelijke juridische hulp, direct op maat

Vanaf januari 2020 is Rechtshulp on Demand voor ondernemers beschikbaar. Vaste pakketten met concurrerende prijzen bieden zekerheid voor zakelijke klanten zonder of met beperkte rechtsbijstandsdekking.

Gratis hypotheekgesprek
Gratis hypotheekgesprek

Op zaterdag 28 maart 2020 is het weer Open Huizen Dag. Gedurende deze dag kunt u woningen bezoeken die momenteel te koop staan zonder een afspraak te hoeven maken. Maar bent u al op de hoogte van welke woningen u precies kunt kopen? Wij kunnen u meer vertellen over uw mogelijkheden tijdens een gratis hypotheekgesprek in de vorm van een speeddate.

Voorkom over- of onderverzekering op zakelijk gebied
Voorkom over- of onderverzekering op zakelijk gebied

Als u uw inventaris en/of bedrijfsgebouw heeft verzekerd, wilt u natuurlijk dat dit voor het juiste bedrag is gebeurd. Zijn de verzekerde waarden juist? Weet u zeker dat uw eigendommen niet over- of onderverzekerd zijn? Met een vaste taxatie van uw gebouw(en) en/of inventaris voorkomt u discussie over de juistheid van het verzekerde bedrag en de schade-uitkering.

Win een startbewijs voor de Sparta Fun Run
Win een startbewijs voor de Sparta Fun Run

Univé Het Groene Hart sponsort op vrijdagavond 27 maart 2020 de Sparta Fun Run: een uniek hardloopevenement door en rond het Kasteel van Sparta Rotterdam voor het goede doel. Tijdens dit evenement komt u op unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Sparta-spelers mogen komen. Zo zijn de start en finish op de middenstip. De Sparta Fun Run is een evenement voor iedereen; jong en oud, getrainde en beginnende lopers.

Etienne de Cooker ontvangt de Gouden Oor Erkenning niveau 2 van Ron van Kesteren
Univé krijgt Gouden Oor Erkenning uitgereikt

Univé heeft dinsdag 28 januari de Gouden Oor Erkenning niveau 2 uitgereikt gekregen. Na de driejaarlijkse audit met tussentijds jaarlijkse reviews, uitgevoerd door de Stichting toetsing verzekeraars (Stv) om het luisterend vermogen van organisaties in contact met hun klanten te meten, werd de coöperatie voor het eerst het tweede erkenningsniveau toegekend.

Beschermende mondkapjes tegen het coronavirus
Veel gestelde vragen over coronavirus

Sinds december 2019 is er een uitbraak van een nieuw coronavirus in China. De uitbraak begon in de stad Wuhan, provincie Hubei. Inmiddels is het virus ook in andere landen aangetroffen. Het virus verspreidt zich van mens tot mens en via de lucht. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft als u op vakantie bent of op vakantie gaat naar een land waar het coronavirus heerst. De antwoorden op de meeste gestelde vragen kunt u hieronder vinden.

Oudere nieuwsberichten

Januari 2020
21 januari 2020
Univé rijdt MONO

Univé heeft gisteren haar medewerkers opgeroepen zich te committeren aan ‘Rij MONO.’ In de strijd tegen verkeersslachtoffers op de Drentse wegen tekenden Ellen Peper, lid van de Raad van Bestuur bij Univé, en secretaris Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe Foppe Koen gisteren een convenant dat deelname aan het verkeer zonder gebruik of afleiding van mobiele telefonie als norm stelt voor de coöperatie.

13 januari 2020
Geen leeftijdsgrens voor autoverzekering bij Univé

Afgelopen weekend kwam in het nieuws dat veel autoverzekeraars een leeftijdsgrens hanteren voor de acceptatie van bestuurders boven de 70 jaar. Van zo’n leeftijdsgrens is geen sprake bij Univé. Senioren van 70 jaar en ouder komen gewoon in aanmerking voor een autoverzekering. Ze zijn daarbij niet in alle gevallen duurder uit dan leden in andere leeftijdscategorieën.

7 januari 2020
Bosbranden Australië

Door bosbranden geldt op dit moment de noodtoestand voor delen van Australië. Heeft u vragen over de dekking op uw reis- en annuleringsverzekering? De antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u hieronder vinden.

3 januari 2020
Univé Leksprong is vanaf nu Univé Het Groene Hart

Univé Zuid-Holland en Univé Leksprong hebben vanaf 1 januari 2020 hun krachten gebundeld en gaan samen verder als Univé Het Groene Hart. Hier gaat u natuurlijk ook de vruchten van plukken. Door het samengaan van twee regionale Univé's kunnen wij als coöperatie onze dienstverlening nog verder verbeteren om samen met u risico's te voorkomen, gevolgen te beperken en pas als dat echt nodig is: verzekeren.

December 2019
24 december 2019
Weinig inbraakpreventie rondom feestdagen

Nederlanders gaan relatief lichtzinnig om met inbraakpreventie. Dat laat onderzoek van Univé zien dat op haar verzoek is verricht door onderzoeksbureau Ipsos, om duidelijk te krijgen hoe consumenten denken over inbraakpreventie.

23 december 2019
Faillissement Peter Langhout Reizen

Op 18 december werd bekend dat reisorganisatie Peter Langhout Reizen in financiële problemen verkeert. Reizen geboekt bij Peter Langhout Reizen worden niet meer uitgevoerd. Bent u of gaat u binnenkort op vakantie met Peter Langhout Reizen? De antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u hier vinden.