Actueel nieuws van Univé

Bosbranden Australië

Bosbranden Australië

Door bosbranden geldt op dit moment de noodtoestand voor delen van Australië. Heeft u vragen over de dekking op uw reis- en annuleringsverzekering? De antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u hieronder vinden.

Univé Leksprong is vanaf nu Univé Het Groene Hart
Univé Leksprong is vanaf nu Univé Het Groene Hart

Univé Zuid-Holland en Univé Leksprong hebben vanaf 1 januari 2020 hun krachten gebundeld en gaan samen verder als Univé Het Groene Hart. Hier gaat u natuurlijk ook de vruchten van plukken. Door het samengaan van twee regionale Univé's kunnen wij als coöperatie onze dienstverlening nog verder verbeteren om samen met u risico's te voorkomen, gevolgen te beperken en pas als dat echt nodig is: verzekeren.

Inbreker loopt door donkere straat
Weinig inbraakpreventie rondom feestdagen

Nederlanders gaan relatief lichtzinnig om met inbraakpreventie. Dat laat onderzoek van Univé zien dat op haar verzoek is verricht door onderzoeksbureau Ipsos, om duidelijk te krijgen hoe consumenten denken over inbraakpreventie.

Dame achter laptop
Faillissement Peter Langhout Reizen

Op 18 december werd bekend dat reisorganisatie Peter Langhout Reizen in financiële problemen verkeert. Reizen geboekt bij Peter Langhout Reizen worden niet meer uitgevoerd. Bent u of gaat u binnenkort op vakantie met Peter Langhout Reizen? De antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u hier vinden.

Ledenmagazine SAMEN
De wintereditie van SAMEN, lees hem nu!

Wat is onlosmakelijk verbonden met de winter? IJs natuurlijk! En bij ijs denken we aan shorttrackkoning Sjinkie Knegt. We bezochten hem thuis en spraken over het ongeluk met de houtkachel, zijn comeback op het ijs, lekker eten (want ook dat hoort bij de winter) en Sjinkies andere hobby – naast shorttrack – autocross.

Medewerkers Univé Oost vieren aanmelding miljoenste klant Univé Zorg
NV Univé Zorg verwelkomt miljoenste klant

Meer dan 1 miljoen klanten hebben een zorgverzekering bij NV Univé Zorg. Met haar keuze voor Univé Zorg Select sloot een gezin uit Haaksbergen onlangs de miljoenste zorgpolis af bij de coöperatie.

Oudere nieuwsberichten

December 2019
18 december 2019
Negentig senioren in Assen genieten van Univé Kerstdiner

Dinsdagavond 17 december genoten negentig senioren uit Assen van een uitgebreid vier gangen kerstdiner bij Univé. De Raad van Bestuur en het Managementteam van Univé hebben gezamenlijk de verschillende gangen verzorgd en uitgeserveerd.

17 december 2019
Tandartskosten jongeren ondanks tariefsverlaging toegenomen

Hoewel de tarieven van veel tandartsbehandelingen tussen 2013 en 2017 daalden, stegen de uitgaven voor kinderen en jongeren (tot en met 19 jaar) met gemiddeld 18 procent, tot € 103 per persoon per jaar. Dit blijkt uit een analyse van Vektis-data door verzekeraar Univé.

11 december 2019
Robert de Ruiter benoemd als Commercieel Directeur Univé Formule

De Raad van Bestuur van Coöperatie Univé heeft Robert de Ruiter benoemd als Commercieel Directeur. Met ingang van 1 januari aanstaande wordt Robert verantwoordelijk voor het vergroten van de commerciële slagkracht van de totale Univé Formule. In deze rol gaat hij de afdeling Commercie aansturen.

4 december 2019
Univé installeert eerste schoorsteensensoren

Univé installeert de prototypen van haar eerste schoorsteensensoren bij huishoudens met een openhaard of kachel. Daarmee zet de coöperatie een stap in de ontwikkeling van een slimme oplossing die schoorsteenbranden moet helpen voorkomen.

3 december 2019
Uitnodiging voor ledenvergadering op 20 december 2019

Univé Leksprong roept haar leden bijeen voor een besluitvormende ledenvergadering op vrijdag 20 december 2019. Op de agenda staat een besluit over de voorgenomen fusie met Univé Zuid-Holland.

November 2019
25 november 2019
Zes op tien snelwegongevallen vindt plaats bij op- of afrit

Ruim zes op de tien ongevallen vindt plaats binnen een straal van één kilometer van een op- of afrit. Daarmee is de kans op een ongeval meer dan drie keer zo hoog in de nabijheid van een oprit of afrit. Dit concludeert Univé na analyse* van ruim 75.000 geregistreerde snelwegongevallen die tussen 2016 en 2018 plaatsvonden in Nederland.