Actueel nieuws van Univé

Bijzondere bijstand voor gestrande Nederlandse reizigers

Bijzondere bijstand voor gestrande Nederlandse reizigers in het buitenland

De overheid en de reissector hebben hun krachten gebundeld om gestrande Nederlandse reizigers uit het buitenland terug te halen. Het betreft een speciale regeling voor reizigers die door de coronacrisis niet naar huis kunnen en niet kunnen terugvallen op een reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij. Rijksoverheid, reisbranche en verzekeraars maken hiervoor tot eind april 10 miljoen euro vrij.

Univé Noord-Holland stelt per 1 april Marieke Smit aan als voorzitter van de Raad van Bestuur
Marieke Smit nieuwe bestuursvoorzitter Coöperatie Univé Noord-Holland

Marieke Smit (52) is benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Coöperatie Univé Noord-Holland. Per 1 april volgt ze Margriet Tiemstra op en vormt ze samen met Annelies Goos de directie van Univé Noord-Holland.

Rieten dak
Stookalarm voor rietgedekte woningen

Een straffe oostenwind in combinatie met veel zonneschijn bepaalt al een aantal dagen het weerbeeld. Dit fraaie lenteweer brengt echter ook risico’s met zich mee. In deze tijd van het jaar drogen rieten daken snel uit door de combinatie van zon, wind en vorst. Het risico op een woningbrand is dan levensgroot.

Univé winkels tijdelijk gesloten van 16 maart tot en met 6 april.
Univé-winkels alleen digitaal en telefonisch bereikbaar

In verband met het coronavirus zijn al onze winkels voorlopig gesloten van 16 maart tot en met 6 april. Vanzelfsprekend kunt u ons bereiken via telefoon, e-mail en de Univé-app. Ook onze klantenservice staat voor u klaar, wij helpen u graag.

Univé Het Groene Hart alleen digitaal en telefonisch bereikbaar vanwege het coronavirus
Univé Het Groene Hart alleen digitaal en telefonisch bereikbaar vanwege het coronavirus

Alle winkels van Univé Het Groene Hart zijn vanaf maandag 16 maart tot nader bericht gesloten. Als verzekeraar volgen wij de maatregelen van het RIVM op. Risico’s voorkomen en beperken dat is waar wij voor staan. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij besloten om alle winkels vanaf maandag 16 maart tot nader order te sluiten.

Miranda Hendriks verlaat Univé
Miranda Hendriks verlaat Univé

Miranda Hendriks, CFRO van Coöperatie Univé U.A. en Formulebestuurder, verlaat Univé na ruim drie jaar. Tijdens haar lidmaatschap van de Raad van Bestuur heeft Univé stappen gezet op het gebied van Finance, Risk en Compliance.

Oudere nieuwsberichten

Februari 2020
27 februari 2020
Univé Het Groene Hart sponsort Fortuna/Delta Logistiek

Univé Het Groene Hart en Fortuna/Delta Logistiek hebben op 18 februari hun samenwerking bekrachtigd in het ondertekenen van een sponsorovereenkomst voor minimaal de komende twee seizoenen. In de sporthal van Fortuna/Delta Logistiek zijn de vloerstickers van Univé Hypotheken inmiddels geplaatst.

27 februari 2020
Veelgestelde vragen over coronavirus

Sinds december 2019 is er een uitbraak van een nieuw coronavirus in China. De uitbraak begon in de stad Wuhan, provincie Hubei. Inmiddels is het virus ook in andere landen aangetroffen. Het virus verspreidt zich van mens tot mens en via de lucht. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft als u op vakantie bent of op vakantie gaat naar een land waar het coronavirus heerst. We hebben de informatie hierover voor u gebundeld en de antwoorden op de meeste gestelde vragen kunt u hieronder vinden.

26 februari 2020
Univé Noord-Holland sluit winkels in Spanbroek en Medemblik

Univé sluit per 1 juli 2020 twee van haar winkels. Het gaat om de winkels in Spanbroek en Medemblik. Univé ziet dat een deel van haar leden steeds vaker de voorkeur geeft aan contact via telefoon, app, e-mail en andere online kanalen. Als gevolg daarvan loopt het aantal bezoeken in sommige Univé-winkels terug. Daarom past Univé haar winkellandschap aan.

20 februari 2020
Zakelijke juridische hulp, direct op maat

Vanaf januari 2020 is Rechtshulp on Demand voor ondernemers beschikbaar. Vaste pakketten met concurrerende prijzen bieden zekerheid voor zakelijke klanten zonder of met beperkte rechtsbijstandsdekking.

19 februari 2020
Gratis hypotheekgesprek

Op zaterdag 28 maart 2020 is het weer Open Huizen Dag. Gedurende deze dag kunt u woningen bezoeken die momenteel te koop staan zonder een afspraak te hoeven maken. Maar bent u al op de hoogte van welke woningen u precies kunt kopen? Wij kunnen u meer vertellen over uw mogelijkheden tijdens een gratis hypotheekgesprek in de vorm van een speeddate.

14 februari 2020
Voorkom over- of onderverzekering op zakelijk gebied

Als u uw inventaris en/of bedrijfsgebouw heeft verzekerd, wilt u natuurlijk dat dit voor het juiste bedrag is gebeurd. Zijn de verzekerde waarden juist? Weet u zeker dat uw eigendommen niet over- of onderverzekerd zijn? Met een vaste taxatie van uw gebouw(en) en/of inventaris voorkomt u discussie over de juistheid van het verzekerde bedrag en de schade-uitkering.