Langer Thuis met Univé

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. U voelt zich goed, maar u kunt misschien wel wat extra hulp gebruiken bijvoorbeeld bij het huishouden of in de tuin. De Langer Thuis-coach van Univé is er voor u en neemt het regelwerk voor u uit handen.

Hoe gaat het met u?

Daar zijn wij benieuwd naar. Hoe redt u zich in huis? Voelt u zich op uw gemak op straat? Doe de ‘Hoe gaat het met u? - check’ en ontdek in een paar minuten waarmee en hoe Univé u kan helpen.

Start de check

Wij staan voor u klaar

Misschien weet u niet waar of welke hulp u kunt krijgen. Of wilt u vrienden of familie niet tot last zijn bij het vragen naar hulp. De speciaal opgeleide Langer Thuis-coach van Univé inventariseert uw behoefte en informeert u over de mogelijkheden om langer zelfstandig te blijven wonen. Mocht u behoefte hebben aan ondersteuning, dan neemt onze coach het regelwerk uit handen.

U krijgt gratis en vrijblijvend een gesprek met een speciaal opgeleide Langer Thuis-coach in onze Univé-winkel. Deze coach is uw vaste aanspreekpunt en brengt tijdens het gesprek uw persoonlijke situatie in kaart waaronder:

  • Uw dagelijkse bezigheden
  • Uw gevoel van veiligheid in en om het huis
  • Uw huishoudelijke activiteiten
  • Uw sociale activiteiten

Op basis van uw situatie bespreekt de Langer Thuis-coach de mogelijkheden. U bent misschien al geholpen met een uur huishoudelijke hulp in de week of een ergotherapeut die met u door uw woning loopt om te kijken of aanpassingen gewenst zijn.

Heeft u interesse of aanvullende vragen? Neem dan contact op met de coach in uw buurt of maak een afspraak. De coach neemt dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Maak een afspraak

Of neem direct contact op door te bellen met één van de coaches

Daniëlle Staats

Univé Emmen

088-1815005

Edwin Beijne

Univé Hoorn

072-5024560

Saskia Glas

Univé Bovenkarspel

0227-549810

Abonnement

Wilt u gebruik maken van Langer Thuis met Univé? Sluit dan een abonnement af voor € 10,- per maand. Met dit abonnement kunt u gebruik maken van uw persoonlijke Langer Thuis-coach.

Uw Persoonlijke Langer Thuis-coach:

  • Neemt al het regelwerk voor u uit handen
  • Is uw persoonlijk aanspreekpunt
  • Bereikbaar via de Univé-winkel, telefoon en e-mail
  • Houdt spreekuren
  • Neemt 4 keer per jaar persoonlijk contact met u op

Langer Thuis met de diensten en producten van Univé

Binnen het abonnement kunt u tegen een gunstig tarief gebruik maken van de producten en diensten. Uw persoonlijke Langer Thuis-coach helpt u met het regelwerk.
 

Hulp in en om het huis

Schieten het huishouden, de tuin of klusjes er vaak bij in? Of bent u niet altijd meer fysiek in staat om dit te doen? De Langer Thuis-coach regelt voor u een betrouwbare huishoudelijke hulp (€ 15,25 per uur), tuinman (€ 19,50 per uur) of klusjesman (€ 19,50 per uur). 

Noodknop

Stel u valt of u voelt zich onverwachts niet goed. Dan heeft u met één druk op de knop direct contact met de Univé Alarmcentrale. Zij weten waar u bent en schakelen uw familie, buren of indien nodig de hulpdiensten in. Eenmalige aanschaf van € 35,-. Vervolgens betaalt u voor het abonnement € 24,95 per maand.

Ondersteuning op maat

Naast de specifieke hulp in en om het huis kunt u ook behoefte hebben aan iemand die u helpt met uw boodschappen of het draaien van een wasje. Of iemand die samen met u gaat winkelen of naar het theater gaat. Dat kan met ondersteuning op maat tegen een scherp tarief.

Maaltijdservice

Komt het er gewoon niet van om te koken? Of bent u fysiek minder in staat om zelf te koken? Tegelijk is goede voeding heel belangrijk om gezond te blijven. Een verse maaltijd aan huis kunnen wij zo voor u regelen, al vanaf € 5,25 per persoon.

Administratieve ondersteuning

De administratie op orde; dat kan lastig zijn. Ook het invullen van formulieren of beantwoorden van correspondentie is niet altijd even makkelijk. Een administratieve hulp kan u hierbij helpen. U kiest zelf of u eenmalig hulp wilt hebben of vaker. De administratieve hulp komt bij u langs en doet dan samen met u uw administratie. Vast tarief € 19,50 per half uur.

Compaan

Een foto of een filmpje ontvangen van uw kinderen of kleinkinderen, een spelletje spelen of beeldbellen? Maak kennis met de Compaan; dé tablet voor senioren om met familie en vrienden te communiceren. Compaan kost € 12,95 per maand.

 

Het aanbod is heel uitgebreid, neem vrijblijvend contact op met uw Langer Thuis-coach en vraag naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

 

Samen blijven we eenzaamheid de baas

“Eenzaam, ik? Nee hoor, mijn dochter en de kleinkinderen komen regelmatig langs. En als het weer niet al te slecht is dan wandel ik regelmatig even naar de bakker of de supermarkt en maak ik een praatje. Maar ja, het is wel jammer dat ik na die val van vorig jaar de hond weg moest doen. Nu kom ik veel minder buiten.”

Zo regelt u hulp en ondersteuning voor uzelf of uw familie

Blijf in balans!

Het gebeurt in een seconde. U struikelt over een drempel, stapt mis van een stoep of keukentrapje, u verliest uw evenwicht en valt… Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar een val kan grote gevolgen hebben.

Tips om vallen te voorkomen