Uw mobiele telefoon verzekeren via de inboedelverzekering

Wilt u uw mobiele telefoon verzekeren? Univé heeft geen aparte smartphone verzekering. Een mobiele telefoon is standaard verzekerd via onze inboedelverzekering. U kunt daarbij kiezen uit de volgende dekkingen: Inboedel Basis, Inboedel All Risk en Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking.

Bereken nu uw premie

Wanneer is uw mobiele telefoon verzekerd?

Dat ligt aan de dekking van de inboedelverzekering. Met onze basis inboedelverzekering is uw smartphone in uw huis gedekt voor schade door diefstal en brand. Wilt u uw smartphone ook verzekeren voor ongelukjes in huis of schade door vallen en stoten? Dan kunt u het beste kiezen voor Inboedel All Risk.  

Smartphone buitenshuis verzekeren

Een smartphone neemt u overal mee naar toe. Bijvoorbeeld in de trein, naar de winkel of naar uw werk. Dan kan het gebeuren dat u uw mobiele telefoon verliest of dat uw smartphone wordt gestolen. Met onze inboedelverzekering All Risk met Buitenshuis dekking is uw mobiele telefoon overal in Nederland verzekerd voor diefstal en schade tot een bedrag van maximaal € 500,- per jaar.  

Bereken nu uw premie

Mobiele telefoon kapot

Heeft u schade aan uw smartphone? Dan kunt u dit heel eenvoudig online melden via Mijn Univé of de Univé App. Heeft u liever contact met een medewerker? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een Univé-winkel bij u in de buurt of onze Klantenservice.