Uw laptop of tablet goed verzekeren met de inboedelverzekering

Univé heeft geen aparte laptop verzekering. Een laptop of tablet valt onder de inboedel en is daarom standaard meeverzekerd via onze inboedelverzekering. U heeft de keuze uit drie varianten: Inboedel Basis, inboedel All Risk en Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking. 

Bereken nu uw premie 
of lees meer over de inboedelverzekering.

Voor welke schade is mijn laptop verzekerd?

U bepaalt zelf hoe uitgebreid u uw laptop wilt verzekeren. Kiest u voor Inboedelverzekering Basis, dan is uw laptop in uw woning gedekt voor schade door diefstal en brand. Wilt u ook verzekerd zijn voor ongelukjes en vallen en stoten? Dan kunt u het beste kiezen voor onze Inboedelverzekering All Risk. Uw laptop is dan ook verzekerd als iemand hem bijvoorbeeld per ongeluk laat vallen. 

Uw laptop ook buiten de deur verzekeren?

Gebruikt u uw laptop ook veel buiten uw woning? Bijvoorbeeld onderweg in de trein, op school of bij uw werkgever? Kies dan voor onze Inboedelverzekering All Risk met Buitenshuis dekking. Uw laptop is dan overal in Nederland verzekerd voor schade en diefstal. Deze dekking geldt het hele jaar door en ook bij dagjes uit. 

Let op: Voor laptops geldt er wel een maximumvergoeding van € 500,- per jaar.

Laptop en schade

Heeft u schade aan uw laptop? Dan kunt u dit heel eenvoudig online melden via Mijn Univé of de Univé App. Heeft u liever contact met een medewerker? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een Univé-winkel bij u in de buurt of onze Klantenservice.