Financial Life Planning


Het is heerlijk om je dromen na te streven. En met een unieke adviesmethode helpt Univé Hollands Noorden u aan oplossingen voor persoonlijk geluk. Nu en in de toekomst.
Bij Financial Life Planning draait alles om u. Uw leven en uw persoonlijke wensen, doelen, passies en talenten. En vooral: uw geluk. De centrale vragen hierbij zijn: 

1. Wat wil ik nu écht met mijn leven?

Wilt u ooit een wereldreis maken? Minder tijd kwijt zijn aan werk? Verhuizen? Binnen een aantal jaar een eigen bedrijf opstarten? Of juist eerder met pensioen?

2. Hoe kan ik dit verwezenlijken?

Door eerst uw wérkelijke diepste wens te achterhalen en vervolgens uw (financiële) planning hier optimaal op af te stemmen. 

Advies, geen verkoop

In de zoektocht naar de beste oplossing is geld slechts een middel, niet een doel op zichzelf. Met andere woorden: wij voorzien u graag van advies. Verkoop staat niet centraal. Wij zijn niet de slager die verkoopt wat lekker is, wij zijn de diëtist die onderzoekt wat góed voor u is. 

Rust als resultaat

Het resultaat van een goede financiële planning is financiële rust. U weet dan immers dat u voldoende tijd en geld heeft om maximaal te genieten van de dingen waar uw hart naar uitgaat. Een belangrijke voorwaarde voor een prettig leven.

Uniek in Nederland

Univé Hollands Noorden is 100% onafhankelijk en zet zich 100% in voor u, onze klant. Dat maakt onze Financial Life Planning uniek in Nederland.

Kosteloos eerste gesprek

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek.