Actueel nieuws van Univé

Herverdeling winkels Univé Stad en Land

Herverdeling winkels Univé Stad en Land

Vanaf 1 september 2018 sluit Univé Stad en Land 9 van de 20 winkels in haar regio. In Elst wordt een nieuwe winkel geopend. Univé Stad en Land ervaart dat steeds minder klanten een bezoek brengen aan de winkels. Ook liggen een aantal winkels dicht bij elkaar.

Afbeelding
Aardbeving Indonesië

Op 5 augustus is het Indonesische eiland Lombok in het noorden getroffen door een zware aardbeving. Voor het meest actuele reisadvies adviseren we u de site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken goed in de gaten te houden: www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. Bent u al op vakantie? Dan is het belangrijk dat u de instructies van de lokale autoriteiten goed volgt.

Droge akker met landbouwmaterieel
Extreme droogte: slimme maatregelen die de boer uit de brand helpen

Al twee maanden houdt een ongekende droogte Nederland, en in het bijzonder de agrarische sector in zijn greep. Wat kun je als boer doen om jezelf uit de brand te helpen?

Miranda Hendriks - CFRO van Univé
Miranda Hendriks benoemd in stakeholderspanel EIOPA

Miranda Hendriks, Chief Financial Risk Officer (CFRO) van Univé, is benoemd in het stakeholderspanel van verzekeraars van EIOPA, de Europese autoriteit voor de verzekeringssector en de bedrijfspensioensector.

Wandelend publiek in winkelstraat
Moderne risico’s: voorkomen, beperken of verzekeren?

De wereld verandert en de risico’s veranderen mee. Zo kan je fiets op slot, maar je computer niet. En krijg je als werknemer doorbetaald als je ziek bent, maar kun je dat als zzp’er vergeten. Dilemma’s om over na te denken. Wij gingen de straat op en legden de mensen wat pittige keuzes voor.

Univé biedt ‘Veilig Wonen abonnement’ met ‘Alarm in huis’
Univé biedt ‘Veilig Wonen abonnement’ met ‘Alarm in huis’

Met het ‘Veilig Wonen abonnement’ helpt Univé haar leden om risico’s op brand, inbraak en bijvoorbeeld lekkage te voorkomen. Het abonnement is een initiatief van het Innovatieteam van Univé. De kweekvijver voor nieuwe initiatieven op het gebied van thema’s als zorg, mobiliteit en wonen waarbij verzekeren niet het uitgangspunt is. Veilig Wonen wordt op dit moment samen met klanten getest in de omgeving van Assen, Roden en Groningen. In oktober wordt de test geëvalueerd. Als blijkt dat het abonnement succesvol in de klantbehoefte voorziet, wordt Veilig Wonen landelijk uitgerold.

Oudere nieuwsberichten

Juni 2018
25 juni 2018
Ver komen door samen te gaan – de coöperatie van de toekomst

Univé richt zich op de toekomst. Vanuit de coöperatieve gedachte van solidariteit en gemeenschapszin. Ze gaat met haar tijd mee, met een open, op de toekomstgerichte blik. Maar wat is het coöperatieve gedachtegoed en wat zijn nu de uitdagingen voor de coöperatie van de toekomst? NCR* ging hierover met Ellen Peper, Chief Transformation Officer bij Univé in gesprek.

15 juni 2018
Joost Heideman, voorzitter Raad van Bestuur Coöperatie Univé U.A. vertrekt eind dit jaar bij Univé

Joost Heideman, voorzitter van de Raad van Bestuur van Coöperatie Univé U.A., heeft te kennen gegeven Univé eind dit jaar te verlaten. Onder aansturing van Heideman heeft Univé zich fors ontwikkeld als coöperatie van de toekomst. De nieuwe koers is ingezet en het merk Univé vernieuwd. Eigen groei en ambitie zijn aanleiding voor het vertrek. In de komende periode wordt naar een geschikte opvolger gezocht.

Mei 2018
31 mei 2018
Auto flinke impact op resultaten verzekeraars

Al jaren staat de automarkt onder druk. Letselschades nemen toe en de markt is erg competitief. Mede daardoor worstelen schadeverzekeraars met hun financiële resultaten. AM ging hierover in gesprek met onder andere Etienne de Cooker, directeur Schade van Coöperatie Univé.

25 mei 2018
Univé: de toekomst is minder verzekeren

Coöperatie Univé sluit 2017 af met een winst van € 9 miljoen. En zet haar strategie in op voorkomen en beperken in een veranderende wereld. De nadruk schuift op van het traditioneel verzekeren van risico's, naar het helpen van klanten bij het voorkomen van risico's.

25 mei 2018
Nieuwe regelgeving rondom privacy

Vanaf vandaag (25 mei 2018) is de nieuwe Europese privacywet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Bedrijven en organisaties die persoonsgegevens verwerken, zijn vanaf nu verplicht om aan deze wetgeving te voldoen. Zo ook Univé!

24 mei 2018
SAMEN 1 staat online. Lees hem nu!

Heeft u ook zo’n zin in de zomer? Zon en buiten zijn doet ons allemaal goed.