Ga naar inhoud

Ledenraadslid Ben Haring

Terug naar overzicht

Ik wil mijn steentje bijdragen aan de vertaling van de wensen van de leden naar het beleid dat wordt gevoerd.

Wie is Ben Haring?

Samen met mijn vrouw Carin woon ik in het altijd gezellige Schipluiden (Midden-Delfland) en hebben we 2 prachtige kinderen (Sabine en Niels). Ik ben altijd al erg ondernemend geweest en sinds mijn jeugd dan ook betrokken als vrijwilliger bij verschillende verenigingen en stichtingen. Denk aan een rol als penningmeester bij St. Zomerfeest Schipluiden of als lid van de sponsorcommissie bij V.V. Schipluiden. Sinds kort ben ik aangesloten als vrijwilliger bij SchuldHulpMaatje en hoop ik mensen die het nodig hebben te ondersteunen met hun financiële uitdagingen. 

Waarom ben je lid van de Ledenraad geworden?

Een goede vriend tipte mij dat er een vacature vrijkwam en vroeg of ik daar interesse in had. Dat had ik zeker! De coöperatieve gedachte van Univé Het Groene Hart heeft me altijd aangesproken. Op deze manier kan ik dit van dichtbij meemaken en hopelijk een steentje bijdragen aan de vertaling van de wensen van de leden naar het beleid dat wordt gevoerd.

Wat trekt je aan in Univé Het Groene Hart?

Zoals hierboven genoemd trekt vooral de coöperatieve gedachte mij aan. Deze gedachte was er al in de tijd van de oude voorganger “De Onderlinge”, waar ik toen ook al bij betrokken was. Graag wil ik kijken of ik het gedachtegoed van Univé Het Groene Hart nog dichter bij de leden kan brengen.

Nog tijd over voor andere dingen naast de Ledenraad?

Zeker! In mijn vrije tijd zit ik graag op de weg, zowel met mijn motor als met mijn wielrenfiets. Daarnaast zijn Carin en ik gek op Italië en Kroatië, dus daar zijn we ieder jaar wel een paar weken te vinden. Toch is het plan om deze landen volgend jaar in te ruilen voor een paar weken Australië. Ik heb daar familie wonen en die willen we graag bezoeken.