Onafhankelijk Hypotheekadvies bij Univé Het Groene Hart


Wanneer u een hypotheek zoekt, wilt u natuurlijk de beste. Een hypotheek die past bij uw huidige situatie, maar die ook rekening houdt met veranderende omstandigheden. Een kernactiviteit van Univé Het Groene Hart is advisering over en bemiddeling bij het afsluiten van hypotheken. Onderstaand informeren wij u verder en daarnaast bent u uiteraard welkom voor een vrijblijvend hypotheekgesprek.

Adviesmoment

U kunt bij ons uiteraard terecht bij de aankoop van een woning. Maar ook bij een verhoging, de afhandeling van de echtscheiding of het oversluiten van de bestaande hypotheek, zelfs als deze niet via ons is afgesloten. Wij streven ernaar uw woonlasten exact aan te laten sluiten op uw specifieke situatie nu en in de toekomst.

Geldverstrekkers

Doordat wij met vrijwel alle banken en verzekeraars samenwerken is het mogelijk om binnen het uitgebreide pallet aan hypotheekproducten ook echt de meest juiste aanbieder bij uw wensen te vinden.

Beloning

Omtrent de beloning worden er directe afspraken met u gemaakt, ook voor het nazorg traject. Wij ontvangen geen fee ofwel provisie vanuit de geldverstrekker. Ons advies wordt dus geenszins beïnvloed vanuit mogelijke prikkels op dit gebied. Onafhankelijkheid en transparantie zijn de uitgangspunten!

Kennis / ervaring

Binnen Univé Het Groene Hart hebben meerdere medewerkers het vakdiploma ‘Erkend Hypotheek Adviseur’. Omdat de vraagstukken van onze cliënten regelmatig verder gaan dan alleen ‘het hypotheekadvies’ hebben we ook de specialisatie op het gebied van Financiële planning. Dit uiteraard ondersteund door het vakdiploma via de Stichting Certificering FFP.

Wilt u direct meer informatie? Neem contact op met; hgh.fd@unive.nl / 015 - 274 26 20.