Verbeterde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Vernieuwde en verbeterde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Alles om ons heen is aan verandering onderhevig, ook uw risico's en verzekeringen. Wij streven er doorlopend naar om de Univé producten zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. Vandaar dat met enige regelmaat wijzigingen plaatsvinden in de verzekeringsvoorwaarden van Univé.

Daarnaast worden nieuwe verbeterde producten aan ons assortiment toegevoegd. Vergelijk het met een wasmiddel dat nog steeds op de markt is en dat naast dit vertrouwde product een verbeterde versie is uitgebracht. In de praktijk komt het dus voor dat dit nieuwe product beter bij uw situatie past.

Een voorbeeld van een recente verbetering is de opzicht dekking: Opzichtschade is schade die u toebrengt aan spullen van anderen die u in uw bedrijf in behandeling, bewerking of bewaring zijn. In onze vernieuwde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is het volgende standaard verzekerd:

Heeft u schade veroorzaakt aan eigendommen van klanten terwijl u aan het werk was? En is de schade veroorzaakt omdat u deze eigendommen in behandeling, bewerking of bewaring had? Dan is de schade aan de eigendommen van klanten verzekerd. Met ‘eigendommen’ bedoelen wij spullen, dieren, grond en gebouwen.

Om niet voor verrassingen te komen staan als u onverhoopt een schade heeft, raden wij u aan om regelmatig te controleren of uw verzekeringen nog aansluiten bij uw situatie. Neem bij alle veranderingen altijd contact op met onze adviseurs voor persoonlijk verzekeringsadvies.