Univé Het Groene Hart en Vereniging Eigen Huis gaan samenwerken op gebied hypotheekadvies

Univé Het Groene Hart en Vereniging Eigen Huis gaan samenwerken op gebied hypotheekadvies

Twee sterke merken die beiden het ledenbelang centraal stellen, gaan elkaar versterken en aanvullen vanuit hun eigen deskundigheid. De voordelen van onze samenwerking met Vereniging Eigen Huis!

De Hypotheekwacht
Univé-leden met een hypotheek krijgen de mogelijkheid om op ieder gewenst moment online zelf te checken of hun hypotheek nog aansluit bij hun huidige persoonlijke en financiële situatie. Daarvoor is er De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis. Aan de hand van de output van deze online scan kunt u een afspraak maken voor een adviesgesprek met een Univé-hypotheekadviseur.

Zekerheid en rust
Juist de combinatie van De Hypotheekwacht en het persoonlijke gesprek met de Univé-adviseur biedt u de zekerheid van een passend hypotheekadvies. Dat geeft rust. 


Lid van Vereniging Eigen Huis
Univé-leden die gebruik maken van De Hypotheekwacht worden automatisch lid van Vereniging Eigen Huis. Univé neemt het eerste jaar de lidmaatschapskosten voor haar rekening. En als lid van Vereniging Eigen Huis kunt u ook profiteren van andere voordelen, zoals een bouwkundige keuring, de aankoopcoach, energie-inkoop en zonnepanelen.