Stichting Samen Schenken schenkt schommelbank aan het Leontienhuis

Stichting Samen Schenken schenkt schommelbank aan het Leontienhuis

Het Leontienhuis heeft begin 2021 een donatieaanvraag gedaan voor een schommelbank. Deze donatie is door de Stichting Samen Schenken gehonoreerd. Inmiddels is de schommelbank in de tuin van het Leontienhuis te vinden en kunnen de bezoekers hier gebruik van maken.

Het Leontienhuis is een inloophuis voor mensen met eetstoornissen en hun naasten. Het Leontienhuis wil de kwaliteit van leven van mensen met een eetstoornis verbeteren. Daarnaast wordt er gewerkt aan het herstel en (hernieuwde) deelname aan de maatschappij.

Het Leontienhuis is opgericht door Leontien Zijlaard-van Moorsel. Zij was aanwezig voor een fotomoment op het moment dat de schommelbank in de tuin is geplaatst.

Het Leontienhuis is geen onbekende van Stichting Samen Schenken. In 2017 is er ook een donatieaanvraag van het Leontienhuis gehonoreerd. Met deze donatie kon destijds het laatste deel van de beukenhaag geplaatst worden in de tuin van het Leontienhuis. Lees hier meer over deze donatie. 

De schenking aan het Leontienhuis is één van de laatste donaties van de Stichting Samen Schenken. Door de opkomst van het Univé Buurtfonds zijn de werkzaamheden van Stichting Samen Schenken beëindigd.

Wilt u een donatie aanvragen? Dan verwijzen wij u graag naar het Univé BuurtfondsMeer informatie over de werkwijze en de voorwaarden van het Univé Buurtfonds zijn te vinden op www.unive.nl/buurtfonds.