ABS Autoherstel Verhoef, klant van Univé. Wat kunnen zij voor u betekenen?

ABS Autoherstel Verhoef

ABS Autoherstel Verhoef uit Stolwijk is al jarenlang klant van Univé. "Een no-nonsense autoschadeherstelbedrijf met oog voor vakmanschap, ontwikkeling en techniek", vertelt directeur Leon de Jong.

De Jong is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in auto's uitdeuken zonder te hoeven spuiten. "Dat is echt een vak apart waar veel ervaring voor nodig is", aldus De Jong, die veel in het buitenland heeft gewerkt om hagelschades te repareren.

"Wij zijn een eerlijk, direct, klant- en oplossingsgericht bedrijf", gaat De Jong verder met zijn verhaal. "Onze misse is om onze klanten zo veel mogelijk te ondersteunen bij het totale proces. Dus vanaf schademelding tot aflevering. Het schadeherstelproces doen we efficiënt en volgens fabrieksnormen zodat veiligheid altijd is gewaarborgd. Wij geloven in autoschadeherstel als ambacht en in transparantie. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers goed zijn opgeleid zodat wij zelfs de nieuwste auto’s goed en veilig kunnen herstellen."

Secuur en precies; zo gaat ABS Autoherstel Verhoef te werk. "Door alles vast te leggen in het digitale dossier beschikken ook onze opdrachtgevers over de juiste data en verslaglegging. Ons doel is om in onze regio een toonaangevend adres te zijn en te blijven voor autoschadeherstel. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor andere partners als autodealers en opdrachtgevers. We willen altijd proberen om de verwachting van de klant te overtreffen."

"We willen dicht bij onze klanten staan en duidelijk communiceren. We krijgen dat ook vaak terug als compliment in onze reviews dus daar zijn we best trots op. We denken mee met de klant en komen onze afspraken na."

Wat kunnen jullie betekenen voor onze Zakelijke Univé relaties?
"Iedere eerste woensdag van de maand hebben wij de ABS Deukendag. Klanten kunnen dan voor € 40,- een deukje laten restylen of bekijken of een kras te polijsten is. Een makkelijke manier om die lelijke beschadiging tegen een zacht prijsje te laten repareren zodat de auto er weer puntgaaf uit ziet."